Μέγκαν – Χάρι: Μετά τα βρετανικά ταμπλόιντ, σκέφτονται να μηνύσουν και τους Kαναδούς παπαράτσι

Μέγκαν – Χάρι: Μετά τα βρετανικά ταμπλόιντ, σκέφτονται να μηνύσουν και τους Kαναδούς παπαράτσι
Ήταν να μην πάρουν φόρα…

Άφησαν πίσω τους το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παλάτι για να ζήσουν μια ήσυχη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το κυνηγητό των παπαράτσι. Ωστόσο, ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα βρουν τόσο εύκολα την ηρεμία τους, καθώς ακόμα αποτελούν «hot θέμα» για τα ταμπλόιντ, διεθνώς.

Λίγο πριν την επανασύνδεση της οικογένειας στο Βανκούβερ του Καναδά, με την άφιξη του Πρίγκιπα τη Δευτέρα 20/1 το βράδυ, κυκλοφόρησαν παπαρατσικές φωτογραφίες της Μέγκαν από τη βόλτα της με τον Άρτσι και τα σκυλιά της – ενώ τη συνόδευαν οι σωματοφύλακές της.

Οι φωτογραφίες αυτές, ωστόσο, φαίνεται πως έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό του ζευγαριού που σκέφτεται να μηνύσει τους Καναδούς παπαράτσι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει άρθρο του TMZ. Το ρεπορτάζ του αμερικανικού σάιτ, υποστηρίζει ότι οι δικηγόροι του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν μια επιστολή την Τρίτη 21/01 στα βρετανικά μίντια δηλώντας ότι θα κινηθούν δικαστικά αν τα μέσα δημοσιεύσουν ή αγοράσουν τις φωτογραφίες της Μέγκαν, του Άρτσι και των 2 κουταβιών τους από τη βόλτα στο νησί Βανκούβερ.

To ζευγάρι, προφανώς, θα προχωρήσει με τη μήνυση αφού οι φωτογραφίες έχουν δημοσιευτεί ήδη, ενώ η επιστολή αναφέρει ότι «υπάρχουν ανησυχίες ασφάλειας» για την οικογένεια, από το κυνηγητό των παπαράτσι, με σαφή υπαινιγμό στον τραγικό θάνατο της Νταϊάνα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ υποστηρίζουν – μέσω της επιστολής- ότι ο παπαράτσι που τράβηξε τις φωτογραφίες ήταν κρυμμένος στους θάμνους και κατασκόπευε τη Μέγκαν. Λένε, επίσης, ότι οι φωτογράφοι έχουν κατασκηνώσει, με τηλεφακούς, έξω από το σπίτι τους στο νησί Βανκούβερ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα της ιδιωτικότητας τους, και έχουν ήδη μηνύσει βρετανική εφημερίδα για παραπληροφόρηση. Και μπορεί στη Μεγάλη Βρετανία οι νόμοι αναφορικά με τη φωτογράφηση των μελών της βασιλικής οικογένειας να είναι αυστηροί, εξίσου αυστηροί είναι όμως και στον Καναδά αναφορικά με τον τρόπο που σε φωτογραφίζει κάποιος. Η χρήση, για παράδειγμα, τηλεφακού για να σε τραβήξει κάποιος φωτογραφίες σε ιδιωτική στιγμή επιδέχεται μήνυση – και η Μέγκαν, αν και ήταν σε δημόσιο χώρο, θα μπορούσε να βασίσει τη μήνυσή της στους Καναδούς παπαράτσι σε κάτι τέτοιο.

Πηγή: peoplegreece.com