Μεϊμαράκης: «Μιλάω έτσι επειδή είμαι Εξαρχειώτης και δεν θα αλλάξω»

Μεϊμαράκης: «Μιλάω έτσι επειδή είμαι Εξαρχειώτης και δεν θα αλλάξω»
ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ε. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑ

«Δεν θα ψηφίσουμε τη φορολογία των αγροτών» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και εξαπέλυσε νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σημειώνοντας ότι με τη στάση που κρατάει ο Αλέξης Τσίπρας, είναι πολύ πιθανό η χώρα να οδηγηθεί ξανά σε εκλογές λίγους μήνες μετά τις κάλπες του Σεπτεμβρίου. Τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε να μη μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα πάει σε εκλογές, εφόσον το είχε αποφασίσει στις 12 Ιουλίου», είπε χαρακτηριστικά.

«Ζητώ από τους πολίτες να μην πάνε σε ψήφο διαμαρτυρίας. Δεν λύνει τα προβλήματα, μάλλον τα επιδεινώνει», πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.
Αναφερόμενος στους χαρακτηρισμούς «ψευτράκος και πονηρούλης» που είπε για τον κ. Τσίπρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είπε ότι «μιλάω έτσι επειδή είμαι Εξαρχειώτης. Δεν είδα να σας πειράζει όταν ο Αλέξης Τσίπρας μας έλεγε δολοφόνους της κοινωνίας ή έλεγε ιδού η Ρόδος έρχεται το πήδημα».

«Υπάρχει κοινοτική οδηγία που δεν επιτρέπει τη φορολόγηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Η Κομισιόν έδωσε προφορική εντολή για το πάγωμα της απόφασης για φορολογηση με 23% της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βάλει ΦΠΑ 23% σε φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία» ανέφερε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σημείωσε ότι ζήτησε ραντεβού από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προκειμένου, όπως είπε, να συζητηθούν θέματα όπως ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, το μεταναστευτικό και τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου. Ας μη με ψηφίσουν. Θα παραμείνω αληθινός και παρορμητικός», είπε ο κ. Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι είναι άνθρωπος και μπορεί να έχει αστική ευγένεια, αλλά στη ζωή του θα είναι «όπως γουστάρει».

«Στην ιδιωτική μου ζωή θα είμαι όπως γουστάρω. Δεν θέλω να γίνω πρωθυπουργός για να αλλάξω τη ζωή μου», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.