Μέρκελ: Καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση της ΕΕ η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού

Μέρκελ: Καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση της ΕΕ η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού
epa06860061 German Chancellor Angela Merkel sits on the government bench during a session of the German parliament Bundestag in Berlin, Germany, 03 July 2018. Members of the German Bundestag discuss about Budget Act 2018, Finance, Traffic and digital infrastructure and Environment among others. EPA/HAYOUNG JEON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Πρέπει να οριστεί ένα σύστημα για κάθε είδους μετανάστευση, ώστε οι άνθρωποι να έχουν την εντύπωση ότι διατηρείται ο νόμος και η τάξη», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ προειδοποίησε σήμερα ότι ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό ζήτημα στην ΕΕ ενδέχεται να είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση του μπλοκ.

Μιλώντας στο γερμανικό κοινοβούλιο η Μέρκελ επεσήμανε ότι η ΕΕ πρέπει να προσφέρει στους κατοίκους της μια ενιαία στάση αναφορικά με τη μετανάστευση, η οποία θα είναι νομικά σωστή και ρεαλιστική προκειμένου να μην τους αποξενώσει.

“Πρέπει να οριστεί ένα σύστημα για κάθε είδους μετανάστευση, ώστε οι άνθρωποι να έχουν την εντύπωση ότι διατηρείται ο νόμος και η τάξη”, πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος.