Μετά τον Ντουέιν Τζόνσον και ο Σεθ ΜακΦάρλαν “ρίχνει” εκατομμύρια για την απεργία στο Χόλιγουντ

Μετά τον Ντουέιν Τζόνσον και ο Σεθ ΜακΦάρλαν “ρίχνει” εκατομμύρια για την απεργία στο Χόλιγουντ
epa07862880 Seth MacFarlane arrives for the 71st annual Primetime Emmy Awards ceremony held at the Microsoft Theater in Los Angeles, California, USA, 22 September 2019. The Primetime Emmys celebrate excellence in national primetime television broadcasting. EPA/ETIENNE LAURENT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Σεθ ΜακΦάρλαν έκανε δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο ταμείο στήριξης των απεργών ηθοποιών και σεναριογράφων.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και δημιουργός τηλεοπτικών σειρών, Σεθ ΜακΦάρλαν έκανε δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην οργάνωση The Entertainment Community Fund για να βοηθήσει στην εξασφάλιση οικονομικής βοήθειας στους εργαζομένους στο Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια των απεργιών του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής (SAG-AFTRA) και του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής (WGA).

Η οργάνωση, παλαιότερα γνωστή ως The Actors Fund, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 6,3 εκατομμύρια δολάρια από την 1η Μαΐου από περισσότερους από 7.500 δωρητές για την υποστήριξη των εργαζομένων στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, σύμφωνα με το Variety.

Η οργάνωση Entertainment Community Fund εκφράζει ευγνωμοσύνη σε εκείνους που έχουν κάνει δωρεές για την υποστήριξη των εργαζομένων στον κινηματογράφο και την τηλεόραση που έχουν ανάγκη, δήλωσε η πρόεδρος του Entertainment Community Fund, ηθοποιός, Ανέτ Μπένινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κάθε μέρα, οι εκκλήσεις για βοήθεια αυξάνονται, οι δωρεές θα βοηθήσουν αμέσως τόσους πολλούς στον κλάδο μας που ακόμα αγωνίζονται να ανακάμψουν μετά την πανδημία. Ελπίζουμε επίσης ότι οι δωρεές θα εμπνεύσουν και άλλους, αν μπορούν, να υποστηρίξουν το κρίσιμο έργο μας».

Μεταξύ των δωρητών είναι οι ηθοποιοί Ρέιτσελ Μπλουμ, Μισέλ Φάιφερ, οι τηλεοπτικοί παραγωγοί Ντέιβιντ Ε. Κέλεϊ και Σόντα Ράιμς και ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: