Μέτρηση της ψηφιακής φήμης των ξενοδοχείων

Μέτρηση της ψηφιακής φήμης των ξενοδοχείων

ΣΕΤΕ και ReviewPro συνεργάζονται για τη δημιουργία ενός πολύ σημαντικού σύγχρονου εργαλείου.

Ο ΣΕΤΕ ξεκίνησε νέα συνεργασία με την ReviewPro, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα μέτρησης της ψηφιακής φήμης και της χρήσης κοινωνικών μέσων των ξενοδοχείων. Με τη συνεργασία, ο ΣΕΤΕ θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το σύστημα online μέτρησης φήμης της εταιρείας και να αναλύει στοιχεία σχετικά με τους δείκτες ικανοποίησης πελατών ανά προορισμό και κατηγορία καταλυμάτων.

Συγκρίνοντας τα στοιχεία αυτά με αντίστοιχα άλλων προορισμών διεθνώς, δίνεται η δυνατότητα στον ΣΕΤΕ να γνωρίζει το ανταγωνιστικό επίπεδο του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Στόχος είναι τα στοιχεία να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση και ανάπτυξη στοχευμένων μελετών του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ και ενεργειών της Marketing Greece.

Ο Δρ. Άρης Ίκκος, Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ, δήλωσε: «Κεντρικός στόχος του ΣΕΤΕ παραμένει η βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων τουριστικών υπηρεσιών, η οποία
θα βοηθηθεί ιδιαίτερα από την διαρκή παροχή πληροφοριών και εργαλείων. Θεωρούμε ότι η ReviewPro θα μας υποστηρίξει ακριβώς σε αυτόν το στόχο».

Διαβάστε ακόμη:

Ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για την εξωτερική τους ομορφιά

Η Grace Hotels ανοίγει ακόμα δύο ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Η Ελλάδα θα «τινάξει» την τουριστική «μπάνκα» στον αέρα