ΜΕΒΓΑΛ – ΔΕΛΤΑ: Τι γίνεται με την συνεργασία των δύο βιομηχανιών;

ΜΕΒΓΑΛ – ΔΕΛΤΑ: Τι γίνεται με την συνεργασία των δύο βιομηχανιών;

Η ΜΕΒΓΑΛ σχολιάζει τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν στη συνεργασία τους.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για επικείμενη συνεργασία της ΜΕΒΓΑΛ με τη ΔΕΛΤΑ, κάτι που θα σήμαινε την ένωση των δύο κορυφαίων γαλακτοβιομηχανιών της χώρας.

Θέση για το ζήτημα πήρε η ΜΕΒΓΑΛ.

Αναλυτικότερα, η διοίκηση της βορειοελλαδίτικης βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι πέραν της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η οποία έχει σχέση με την υπό προϋποθέσεις συγχώνευση της με την Δέλτα Τρόφιμα, ουδεμία άλλη νεότερη εξέλιξη υφίσταται μέχρι στιγμής.

Απέφυγε, όμως, να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν την Vivartia, μητρικό όμιλο της ΔΕΛΤΑ αποφασισμένο να προσφύγει στα δικαστήρια, ζητώντας την εφαρμογή του προσυμφώνου συνεργασίας που είχαν υπογράψει οι δυο εταιρείες πριν από μερικούς μήνες.

Καμία αναφορά δεν έγινε, επίσης, αναφορικά με τις συζητήσεις που γίνονται με ξένο επενδυτικό κεφάλαιο, το οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται να στηρίξει την εταιρεία με νέα κεφάλαια, συμβάλλοντας έτσι στην εξυγίανση των οικονομικών της.

Αντίθετα, η διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ κλείνει λέγοντας πως συνεχίζει σταθερά να δραστηριοποιείται με στόχο την απρόσκοπτη υλοποίηση των αναπτυξιακών πλάνων της, έχοντας στο πλευρό της τους εργαζόμενους, τους παραγωγούς και τους συνεργάτες της, αλλά και τη στήριξη των καταναλωτών.