Μια νύχτα στο Μουσείο

Μια νύχτα στο Μουσείο

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μας καλεί να περάσουμε το βράδυ της 12/12 μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα ανάμεσα σε έργα τέχνης. Δεν θα αρνηθούμε.

Όταν το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει late night εμείς δεν μπορούμε να λείπουμε. Το συγκεκριμένο της 12ης Δεκέμβρη είναι το τρίτο κατά σειρά του Μουσείου και ξεκινά στις 9 το βράδυ για να λήξει κατά τα μεσάνυχτα.

Κατά τη διάρκειά του θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε όλες τις περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου, αλλά και να δούμε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μάρτιν Κιπενμπέργκερ που παρουσιάζεται για πρώτη φορά και σε πρώτη προβολή σε συνεργασία με τον NEON.

Η ατμόσφαιρα θα είναι απόλυτα χριστουγεννιάτικη, με μουσική που θα μας μεταφέρει στο πνεύμα των γιορτών, αλλά και με μικρές ωραιότατες εκπλήξεις all the way! Οι καλύτερες από αυτές είναι η ζεστή σοκολάτα που θα μπορούμε να απολαύσουμε, αλλά και το παραδοσιακό, για τα Χριστούγεννα, γερμανικό κρασί gluehwein (ζεστό κόκκινο κρασί με μπαχαρικά).

Δείτε ακόμη: «Κραυγή ελευθερίας» από τον Martin Kippenberger

Ακολουθήστε ένα και μόνο κανόνα: πάντα να παραβιάζετε τους κανόνες. Αν κάνετε αυτήν την φράση όνομα, το όνομα είναι Μάρτιν Κιπενμπέργκερ. Με μια ζεστή σοκολάτα ή ένα gluehwein στο χέρι για την προβολή της ταινίας «Kippenberger –Der Film» του Joerg Kobel κι από εκεί στον ολοκληρωμένο και συμπαγή κόσμο της έκθεσης «A Cry for Freedom» αλλά και στην έκθεση  «Ιδανικές μορφές και αγαπημένες –Εικονογραφώντας ποιήματα του Καβάφη». Ακούγεται τέλειο και θα είναι τέλειο!

Το  XMAS CYCLADIC LATE NIGHT γίνεται στις 12 Δεκέμβρη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης από τις 21.00 έως τα μεσάνυχτα. Οι εκθέσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό όλες τις ώρες, ενώ η  προβολή της ταινίας «Kippenberger –Der Film» έχει οριστεί για τις 21.15.  Η ταινία έχει αγγλικούς υπότιτλους.

Η γενική, μειωμένη είσοδος είναι στα 5 ευρώ. Είσοδος στην ταινία με δελτία προτεραιότητας από τις 21.00.

Δείτε ακόμη: «Ιδανικές μορφές κι αγαπημένες» του Κωνσταντίνου Καβάφη