Το Mini πάει… Μουντιάλ

Το Mini πάει… Μουντιάλ

«Γκολ» στις καρδιές των fan του Παγκόσμιου Κύπελλο Ποδοσφαίρου βάζει η αυτοκινητοβιομηχανία με το Paceman GoalCooper.

Ενώ οι φίλοι του ποδοσφαίρου ετοιμάζονται για το Μουντιάλ, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς σε όλο τον κόσμο, το MINI Paceman GoalCooper, αυτός ο κορυφαίος διεθνής «παίκτης», που βασίζεται στο MINI John Cooper Works Paceman, διαθέτει όλα τα προσόντα για να περάσει στον… τελικό.

Η ομάδα Σχεδίασης ΜΙΝΙ με αρχηγό τον Oliviero Weilinho συνδύασε το πράσινο, το μπλε και το κίτρινο και δημιούργησε ένα τέλειο αποτέλεσμα, που παρουσιάζεται επίσημα σήμερα. Ο εσωτερικός του διάκοσμος είναι εντυπωσιακός, με τα πατάκια σε Brasileiro Green να παραπέμπουν σε συνθετικό χλοοτάπητα και τον κρυφό φωτισμό MINI LED να δημιουργεί ατμόσφαιρα γηπέδου. Επίσης, διαθέτει μία βάση γενικής χρήσης για smartphones και μία πίσω βάση για Apple iPad, που υπόσχονται τέλεια εικόνα για τους θεατές από τις… πίσω κερκίδες. Το MINI Paceman GoalCooper περιλαμβάνει ακόμη και ένα «επιτραπέζιο» ποδοσφαιράκι.

Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων του αναδιπλώνονται, ενώ το πορτμπαγκάζ του που φέρει επένδυση χλοοτάπητα AstroTurf μετατρέπεται σε τέρμα. Το δίχτυ στερεώνεται πίσω από τα εμπρός καθίσματα. Μόλις οι αισθητήρες του Park Distance Control (PDC), σε συνδυασμό με τους αισθητήρες παρακολούθησης εσωτερικού του συστήματος συναγερμού καταγράψουν ένα σουτ με πιθανότητα γκολ, λειτουργεί η ηλεκτρική πίσω πόρτα, κλείνοντας άμεσα το πίσω άνοιγμα, αποκρούοντας τη μπάλα και διατηρώντας «καθαρό» το χώρο. Αν ένας παίκτης περάσει με επιτυχία τον «τερματοφύλακα» μπορεί να μοιραστεί την επιτυχία του άμεσα με άλλους οδηγούς ΜΙΝΙ.

Μόλις ακουστεί το σφύριγμα λήξης μετά από 90 λεπτά, το σκορ μεταδίδεται στο iPad στο εσωτερικό του ΜΙΝΙ μέσω της ειδικής εφαρμογής MINI Connected App. Τα αποτελέσματα μπορούν να συγκριθούν online με άλλους εγγεγραμμένους χρήστες οποιαδήποτε στιγμή, ενώ ο πίνακας ενημερώνεται καθημερινά και στο τέλος του τουρνουά ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κοινότητας ΜΙΝΙ θα σηκώσει το τρόπαιο.

Διαβάστε περισσότερα:

Το νέο Mini John Cooper Works concept