Μητσοτάκης: Ανάπτυξη και επενδύσεις στην πρώτη γραμμή

Μητσοτάκης: Ανάπτυξη και επενδύσεις στην πρώτη γραμμή
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Κ ΣΤΕ

"Θα κληθούμε και πάλι, δεν ξέρω πόσο σύντομα ή αργότερα, να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά" είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Επίσκεψη στον Ασπρόπυργο πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε την εταιρεία logistics και μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας επενδύσεων και θέσεων απασχόλησης.

«Ήρθα στον Ασπρόπυργο, στην εργατούπολη της δυτικής Αθήνας, μία περιοχή, η οποία δυστυχώς βιώνει τις επιπτώσεις της τραγικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε ότι πρώτο μέλημα του κόμματός του είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θα ωφελήσουν τους άνεργους, που είναι οι πραγματικοί αδικημένοι από την κυβερνητική πολιτική.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι ο Απρόπυργος έχει σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για να δρομολογήσει νέες επενδύσεις σε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο θα δημιουργήσει πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή, θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης.

«Ως πρόεδρος της ΝΔ δεν θα δεσμευτώ για πράγματα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε. Σήμερα βιώνουμε το τελευταίο κεφάλαιο του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού που μας οδήγησε σε τραγικό αδιέξοδο. Υποχρέωσή μας είναι να δείξουμε έναν εναλλακτικό δρόμο εξόδου από οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν. Εμείς θα θέτουμε τα ζητήματα της ανάπτυξης και των ιδιωτικών επενδύσεων στην πρώτη γραμμή της πολιτικής μας. Να μας έχετε εμπιστοσύνη. Θα κληθούμε και πάλι, δεν ξέρω πόσο σύντομα ή αργότερα, να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.