Μητσοτάκης: Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας

Μητσοτάκης: Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλάει σε μέλη και φίλους του κόμματος, στον Πύργο, κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποιεί, στον Νομό Ηλείας, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

«Η χώρα χρειάζεται επειγόντως περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές», τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά. 

«Η σημερινή Πρωτομαγιά εκφράζει τον διαχρονικό αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές», αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας ταυτόχρονα τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο υπαλλήλων του Δήμου της Τήνου που έχασαν τη ζωή τους την ώρα της δουλειά τους και τονίζοντας ότι «ο τόσο άδικος χαμός τους πρέπει να κινητοποιήσει την πολιτεία για τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που οφείλει να παρέχει σε όλους τους εργαζομένους της και κυρίως σε όσους η δουλειά τους εγκυμονεί, από τη φύση της, μεγαλύτερους κινδύνους.

«Η χώρα χρειάζεται επειγόντως περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές. Αυτό, όμως, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με δραστική μείωση των φόρων και προσέλκυση επενδύσεων, κάτι που αδυνατεί να αντιληφθεί, πόσο μάλλον να κάνει πράξη, η σημερινή κυβέρνηση», σημειώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει «γιορτάζουμε, λοιπόν, τη φετινή επέτειο, προτείνοντας και δεσμευόμενοι για τον δικό μας δρόμο: ανάπτυξη για τη χώρα, χειροπιαστές λύσεις για τους εργαζόμενους, έμπρακτη στήριξη στους άνεργους και τους πιο αδύναμους. Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας. Γιατί αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ