«Μπορεί να ήταν… αφόρτιστο το τηλέφωνο» – Η απάντηση Κασσελάκη στη διάψευση Αχτσιόγλου περί επικοινωνίας τους

«Μπορεί να ήταν… αφόρτιστο το τηλέφωνο» – Η απάντηση Κασσελάκη στη διάψευση Αχτσιόγλου περί επικοινωνίας τους
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία προσέρχεται στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στην Βουλή, Αθήνα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στα «χαρακώματα» ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32, τονίζουν κύκλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για το τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου. «Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», σημειώνουν.

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», ανέφεραν επίσης κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου. Προσθέτουν ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νωρίτερα, η κα. Αχτσιόγλου διέψευσε τα περί τηλεφωνήματος του κ. Κασσελάκη, λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χθες Σάββατο (11/11).

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης» αναφέρει η κ. Αχτσιόγλου σε δήλωση, προσθέτοντας: «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού»

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: