Να γιατί η Domino’s προσθέτει σαλάτες στο μενού της

Να γιατί η Domino’s προσθέτει σαλάτες στο μενού της

Ποιος λόγος κρύβεται πίσω από την ένταξη τριών πιάτων σαλάτας στο μενού της γνωστής αλυσίδας; 

Η Domino’s Pizza θα αρχίσει να πουλάει σαλάτες σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, σε μια συνεργασία με την Ready Pac Foods.

Στόχος είναι η αύξηση της ελκυστικότητας του μενού, εν μέσω έντονου ανταγωνισμού από άλλες αλυσίδες εστιατορίων και πωλητές λιανικής, συμπεριλαμβανομένων και των μανάβικων.

Η αλυσίδα παράδοσης πίτσας, μέχρι τώρα, προσέφερε σαλάτες στο ένα πέμπτο περίπου των πάνω από 5.000 καταστημάτων της.

Η Domino’s θα αρχίσει να διαθέτει σαλάτες σε όλη τη χώρα «επειδή κάποιες φορές υπάρχει ένας πελάτης που θέλει να φάει μόνο σαλάτα» είπε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η Domino’s θα πουλά καθένα από τα τρία πιάτα σαλάτας για 5,99 δολάρια, εάν συνδυάζεται με άλλα πιάτα του μενού, και για 6,49 δολάρια εάν παραγγέλνεται μόνο του.

Η εταιρεία δεν ανέφερε τι έσοδα αναμένει από την πώληση σαλατών. Η Ready Pac είναι γνωστή για τα κιτ σαλατικών που πωλούνται σε πολλά καταστήματα μαναβικής στις ΗΠΑ.

Η McDonald’s και άλλες αλυσίδες ταχείας εστίασης έχουν αρχίσει να προσφέρουν σαλάτες εδώ και καιρό ώστε να ικανοποιήσουν εκείνους τους πελάτες που μπορεί να μη θέλουν χάμπουργκερ και τηγανιτές πατάτες.

Τον Ιούλιο, η McDonald’s είπε ότι τα εστιατόρια στις ΗΠΑ θα αυξήσουν τις τιμές του φαγητού περισσότερο απ’ ό,τι τα σούπερ μάρκετ, για να αντισταθμίσουν τις αυξήσεις στον κατώτατο μισθό.