Να τι θα σας κοστίσει να αγοράσετε όλα τα «Αγαπημένα Πράγματα» της Όπρα για το 2018

Να τι θα σας κοστίσει να αγοράσετε όλα τα «Αγαπημένα Πράγματα» της Όπρα για το 2018

Φέτος, 107 προϊόντα επιλέχθηκαν από την δημοφιλή παρουσιάστρια, κάνοντάς τη την μεγαλύτερη λίστα που φτιάχτηκε ποτέ.

Το να βρίσκεται ένα προϊόν μεταξύ των «Αγαπημένων Πραγμάτων» της Όπρα είναι κάτι που όλες οι εταιρείες επιθυμούν. Φέτος, 107 προϊόντα επιλέχθηκαν από την δημοφιλή παρουσιάστρια, κάνοντάς τη την μεγαλύτερη λίστα που φτιάχτηκε ποτέ.

Η Γουίνφρεϊ δημοσιοποίησε την φετινή λίστα στο επερχόμενο τεύχος του περιοδικού της «Ο», και μεταξύ των μεγάλων «νικητών» είναι η Amazon, η Lands End και η Samsung. Καλά όλα αυτά, αν είναι κανείς τόσο πλούσιος όσο η Όπρα, αλλά για τους υπόλοιπους το να συγκεντρώσουν όλα αυτά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολο για τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Στο σύνολό τους, αν δηλαδή κανείς αποφασίσει να αγοράσει και τα 107 αντικείμενα, θα χρειαστεί να ξοδέψει 16.000 δολάρια. Πρόκειται για 2.000 δολάρια περισσότερα από το συνολικό κόστος της περσινής λίστας. Βέβαια, ίσως λόγω της «φουσκωμένης» τιμής, η φετινή λίστα των «Αγαπημένων Πραγμάτων» της Όπρα λαμβάνει υπόψιν και τους καταναλωτές που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά, με 50 προϊόντα να βρίσκονται κάτω των 50 δολαρίων.

Οπότε ποια είναι τα προϊόντα που αυξάνουν τόσο τις τιμές; Αυτά είναι μερικά από τα πιο εξωφρενικά:

1. Το ηλεκτρικό ποδήλατο Step-Through της Story Bikes

Αυτό το ποδήλατο όχι μόνο επιτρέπει στους αναβάτες να κυκλοφορούν στην πόλη με ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και τα 20 mph, αλλά επίσης περιλαμβάνει μια θήρα USB για να φορτίσεις το κινητό σου και θα φτάσει μέχρι και τα 45 μίλια με μια μόνο φόρτιση. Το ποδήλατο κοστίζει κανονικά 1.695 δολάρια.

2. Καλαμάκια για cocktail της Izola

Καθώς όλο και περισσότερες αλυσίδες εστιατορίων σταματούν να χρησιμοποιούν πλαστικά καλαμάκια, η Γουίνφρεϊ προτείνει αυτά τα επιχαλκωμένα, επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια από ανοξείδωτο ατσάλι, που κοστίζουν 20 δολάρια.

3. Κανάτα No. Nine Hundred Seventy One

Αυτή η κανάτα δεν είναι μόνο για να τη χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας, αλλά χρησιμεύει και ως διακοσμητικό βάζο. Κοστίζει 198 δολάρια.

4. Carl the Drinking Chocolate Snowman

Μπορεί να αρέσει σε όλους η ζεστή σοκολάτα, αλλά 38 δολάρια για 5-8 κούπες φαίνεται κάπως υπερβολικό.

5. Μεταλλικό κουτί Popinsanity με χειροποίητο ποπκόρν πολλών γεύσεων

Το κουτί κοστίζει 180 δολάρια. Μήπως ξεπερνά σε υπερβολή την προηγούμενη πρόταση της Όπρα με την ζεστή σοκολάτα των 38 δολαρίων;