Ναι στην άρση του Πανεπιστημιακού ασύλου

Ναι στην άρση του Πανεπιστημιακού ασύλου
Θεμέλιος λίθος της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, η ευνομούμενη πολιτεία και η απόλυτη συνείδηση του ότι η ελευθερία καθενός μας, σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσα τον Κ. Μητσοτάκη να ανακοινώνει στην παρουσίαση του προγράμματος της παράτασξής του, την άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου εφόσον αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Επιτέλους. Αποτελεί σαφή ένδειξη ότι από 8 Ιουλίου, θα επιστρέψει η τήρηση των νόμων, η πειθαρχία και ο σεβασμός της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας.

Θεμέλιος λίθος της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, η ευνομούμενη πολιτεία και η απόλυτη συνείδηση του ότι η ελευθερία καθενός μας, σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αυτή είναι και η πεμπτουσία των φιλελεύθερων κυβερνήσεων.

Παράλληλα, ευελπιστώ να τροποποιηθεί ανάλογα και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, ώστε να μην δύναται κάθε πολιτικός απατεώνας να διαφέυγει των κυρώσεων. Οι ποίτες έχουν κουραστεί να ακούν περί παραγραφής αδικημάτων υπουργών και βουλευτών. Έλεος πλέον.

Ας εκλείψουν μια και καλή η ανομία και η κατάρρευση των θεσμών.

Αρκετά.