Nέα αναβολή στην απολογία της Ελένης Ζαρούλια

Nέα αναβολή στην απολογία της Ελένης Ζαρούλια

«Πάγωσε» προσωρινά η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής μετά από αίτημα του Ν. Μιχαλολιάκου.

«Φρένο» στην ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής κατάφερε ο αρχηγός της ακροδεξιάς οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, δίνοντας για τρίτη φορά παράταση στην απολογία της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια, η οποία θα επανέλθει στο Εφετείο για την απολογία της στις 25 Ιουνίου.

Η απολογία της Ε. Ζαρούλια αναβάλλεται για ακόμα μία φορά, έπειτα από αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών και του αρμόδιου εισαγγελέα που υπέβαλε ο προσωρινά κρατούμενος σύζυγός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της αίτησης Μιχαλολιάκου είναι οι καταγγελίες του συνηγόρου υπεράσπισης του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, Αλέξη Κούγια, ότι ο εντολέας του δέχθηκε πιέσεις από τους δικαστικούς λειτουργούς να καταθέσει στοιχεία σε βάρος συγκατηγορουμένων του προκειμένου να έχει ευνοϊκή μεταχείριση.

Η αίτηση του γραμματέα της Χρυσής Αυγής κατά των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, καθώς και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, ουσιαστικά «παγώνει» την ανακριτική διαδικασία μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Διαβάστε ακόμη:

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Χρ. Αλεξόπουλος

Εγκληματική οργάνωση με «πολιτικό – επιχειρησιακό» σκέλος η Χρυσή Αυγή

Προφυλακιστέος και ο χρυσαυγίτης Νίκος Κούζηλος

 Άρση ασυλίας για τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

«Σόου» των Χρυσαυγιτών έξω και μέσα στη Βουλή