Νέα διάκριση για τον Αντετοκούνμπο: Για τρίτη σερί σεζόν στην κορυφαία πεντάδα του NBA

Νέα διάκριση για τον Αντετοκούνμπο: Για τρίτη σερί σεζόν στην κορυφαία πεντάδα του NBA
epa07998099 Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo of Greece (C) scores during the NBA game between the Chicago Bulls and the Milwaukee Bucks at Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, USA, 14 November 2019. The Bucks defeated the Bulls. EPA/TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε μέλος της κορυφαίας πεντάδας του ΝΒΑ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να μαγεύει στο NBA και να σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς ο Έλληνας σούπερ σταρ ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/6) τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά και επιλέχθηκαν στις 3 καλύτερες πεντάδες της χρονιάς, με τον Greek Freak να είναι ο μοναδικός με 100/100 πρώτες ψήφους, να έχει δίπλα του τον Στεφ Κάρι, τον Λούκα Ντόντσιτς, τον Κουάι Λέοναρντ και τον Σέρβο σέντερ των Ντένβερ Νάγγετς που σκουπίστηκαν με 4-0 από τους Φοίνιξ Σανς στα ημιτελικά της Δύσης.

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα βρίσκονται οι Κρις Πολ (Σανς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς), Τζούλιους Ραντλ (Νικς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), ενώ στην τρίτη χώρεσαν οι Καϊρί Ίρβινγκ (Νετς), Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς), Πολ Τζορτζ (Κλίπερς), Τζίμι Μπάτλερ (Χιτ), Ρουντί Γκομπέρ (Τζαζ).

Εκτός έμειναν σημαντικά ονόματα όπως ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο Τζέισον Τέιτουμ, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Κρις Μίντλετον, ο Ζάιον Γουίλιαμσον, ο Ντέβιν Μπούκερ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο Τρέι Γιανγκ.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα όπως ανακοινώθηκαν από το ΝΒΑ: