Νέα διαρροή αποκαλύπτει πιθανά νέα χαρακτηριστικά του iPhone 7

Νέα διαρροή αποκαλύπτει πιθανά νέα χαρακτηριστικά του iPhone 7
Photo:

Τι σκέφτεται η Apple;

Άλλη μια διαρροή σχετικά με το iPhone 7, το μοντέλο της Apple που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αποκαλύπτει πιθανές αλλαγές στο smartphone.

Εν συντομία, οι αλλαγές θα είναι εξελικτικές και όχι επαναστατικές.

Καταρχήν, το iPhone 5,5 ιντσών δεν θα έχει πλέον τη λέξη ‘Plus’ στο όνομά του, με την Apple να στρέφεται στη λέξη ‘Pro’ για την επόμενη γραμμή έξυπνων τηλεφώνων της, σύμφωνα και με το ιαπωνικό περιοδικό MacOtakara.

Επίσης, επιβεβαιώνονται παλαιότερες αναφορές γύρω από μια πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών του iPhone 7, όπως η έλλειψη υποδοχής για ακουστικά, η τεχνολογία Smart Connector στο πίσω μέρος του τηλεφώνου για τη σύνδεση αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, και ένα διπλό σύστημα φακού κάμερας, σε αντίθεση με τον μονό που διαθέτουν τα τωρινά iPhone.

Βεβαίως, όπως και με κάθε άλλη φήμη που αφορά την Apple, καλό είναι να μην είμαστε σίγουροι για τίποτα. Πάντως, τα σχέδια που διέρρευσαν ταιριάζουν με σχόλια άλλων αναλυτών που έχουν προηγηθεί σχετικά με το iPhone 7.

Σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση του iPhone 6S τον περασμένο Σεπτέμβριο, άρχισαν να εμφανίζονται αναφορές που έλεγαν ότι η Apple επρόκειτο να βγάλει την υποδοχή 3,5 χιλιοστών από το κάτω μέρος του iPhone. Οι ιδιοκτήτες τηλεφώνων θα πρέπει να τώρα να βασίζονται σε έναν αντάπτορα Lightning για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν παλαιότερα ακουστικά, ή να αγοράσουν νέα ακουστικά που χρησιμοποιούν Bluetooth, ή ένα καλώδιο Lightning για τη σύνδεση με το τηλέφωνο.

Η πιθανή υιοθέτηση του διπλού φακού κάμερας θα επιτρέψει στο iPhone να φτάσει στο επίπεδο πολλών ανταγωνιστών ως προς το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Ας πούμε, τόσο το G5 της LG όσο και το Μ8 της HTC διαθέτουν δύο φακούς για την προσθήκη βάθους στις φωτογραφίες που λαμβάνονται και με τους δύο φακούς. Παραμένει άγνωστο, πάντως, το τι θα κάνει ο επιπλέον φακός της Apple.

Τέλος, με την προσθήκη της τεχνολογίας Smart Connector στο iPhone, η Apple θα επεκτείνει τις δυνατότητες και τις επιλογές του τηλεφώνου ως προς τη φόρτισή του, όπως έχει κάνει και με τη σειρά iPad Pro.

Η τελευταία διαρροή σχετικά με το iPhone 7 έρχεται αφότου η Apple ανακοίνωσε την πρώτη μείωση στις πωλήσεις της εδώ και 13 χρόνια. Και οι προσδοκίες σχετικά με τις πωλήσεις του τρέχοντος μοντέλου iPhone παραμένουν μικρές για το 2016.

Διαβάστε ακόμη: 

Γιατί το iPhone 6S είναι μια σκέτη απογοήτευση για την Apple