Νέα υπηρεσία καθαρισμού για τα πλοία από την ΑΝΤΙPOLLUTION ANE

Νέα υπηρεσία καθαρισμού για τα πλοία από την ΑΝΤΙPOLLUTION ANE

Η εταιρεία εισάγει στην αγορά την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή υπηρεσία καθαρισμού.

Η ΑΝΤΙPOLLUTION ANE προχωράει ενεργά στην προώθηση της τεχνολογίας καθαρισμού του νερού έρματος (BALLAST WATER TREATMENT) από τα πλοία. Η εταιρεία εισάγει στην αγορά την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή υπηρεσία καθαρισμού, αφού δεν αδρανοποιεί μόνο τους μικροοργανισμούς αλλά τους θανατώνει και μάλιστα χωρίς πρόσμικτα χημικά και πολύπλοκες διαδικασίες.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η τεχνολογία αυτή είναι από τις ελάχιστες που έχουν εγκριθεί και από τον πλέον έγκυρο Οργανισμό Πιστοποίησης του Κόσμου, αυτόν της Αμερικάνικης Ακτοφυλακής (USCG). Τα πλοία που ταξιδεύουν για Αμερική, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν σύστημα BALLAST WATER TREATMENT, με πιστοποίηση από τον φορέα USCG.

«Από τις 70 εταιρείες σε όλο τον κόσμο που έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν στην αγορά διάφορα συστήματα καθαρισμού νερού BALLAST από πλοία, μόνο 18 περίπου έχουν καταθέσει φάκελο έγκρισης στον Αμερικάνικο Οργανισμό Πιστοποίησης USCG και ακόμη λιγότερες έχουν αποσπάσει εγκρίσεις από εταιρείες, με τις οποίες θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο περιβάλλον συνεργασίας με τον εφοπλιστικό κόσμο», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΑΝΤΙPOLLUTION ANE κος Βύρων Βασιλειάδης.

Η Antipollution ΑΝΕ, με Πρόεδρο τον κύριο Βύρωνα Βασιλειάδη, είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαχείρισης στερεών αποβλήτων πλοίων, με περιβαλλοντικές υπηρεσίες για τη ναυτιλία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία επεκτείνει τη δραστηριότητά της στον τομέα της επεξεργασίας και διαχείρισης του έρματος προσφέροντας αποτελεσματικές, οικονομικές και καινοτόμες υπηρεσίες.