Νέα ψηφιακή εποχή από τη Microsoft

Νέα ψηφιακή εποχή από τη Microsoft

Η Microsoft Ελλάς παρουσίασε την ολοκληρωμένη της πρόταση για ενοποιημένη ψηφιακή ζωή μέσα από τα Windows.

Η Microsoft μεταμορφώνεται από εταιρεία παροχής λογισμικού και υπηρεσιών για οργανισμούς και επιχειρήσεις, σε πάροχο λύσεων που απαντάει με τον πιο πλήρη τρόπο σε όλες τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, η Microsoft διευκολύνει την καθημερινότητα των χρηστών δίνοντάς τους απρόσκοπτη πρόσβαση στα αρχεία και τις επαφές τους, από οποιαδήποτε συσκευή και οποιοδήποτε σημείο.

Σε μια διαδραστική παρουσίαση ο Patrick Malone, Διευθυντής Marketing και Operations μαζί με τον Μάριο Ίσαρη, Marketing Manager του τμήματος Windows Business Group, ανέδειξαν όλες τις δυνατότητες των προϊόντων της Microsoft σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών, τονίζοντας την ευκολία που παρέχει η κοινή πλατφόρμα και η άμεση πρόσβαση σε όλα από παντού. Στην παρουσίαση αυτή το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει με ενεργή συμμετοχή, την πλατφόρμα και τις συσκευές των Windows, καθώς και πολλές από τις πιο αγαπημένες εφαρμογές (apps) των καταναλωτών, σε όλο τον κόσμο.

1/5

Διαβάστε ακόμη: Το πρωτοποριακό μοντέλο εργασίας της Microsoft Hellas

Η νέα γενιά Windows φέρνει έναν γρήγορο, πιο προσωπικό τρόπο επικοινωνίας και διασκέδασης, και αξεπέραστη ασφάλεια και παραγωγικότητα. Για πρώτη φορά, το λειτουργικό σύστημα είναι από την αρχή προσωποποιημένο, επιτρέποντας στον καθέναν από μας να ορίζει την εμπειρία που έχει με τις συσκευές του, ώστε να τον εκφράζει απόλυτα.

Η Λία Κομνηνού, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Microsoft Ελλάς δήλωσε σχετικά: «Η ζωή μας αλλάζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Πολλά από όσα θεωρούμε δεδομένα σήμερα, δεν υπήρχαν ούτε σαν σκέψη πριν λίγα χρόνια. Ορμώμενοι από τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, προσαρμόζουμε τα προϊόντα και της υπηρεσίες μας για να παρέχουμε μια απλή, γρήγορη και απολαυστική εμπειρία κοινής πλατφόρμας, σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί ο καταναλωτής για να επικοινωνήσει, να παίξει ή να δουλέψει. Η ενιαία εμπειρία χρήσης σε κάθε συσκευή και η πρόσβαση στις επαφές μας και τα αρχεία από οποιαδήποτε τοποθεσία, είναι  για μας πλέον δεδομένη. Πιστεύουμε ότι η Microsoft σήμερα καλύπτει τις καθημερινές ψηφιακές ανάγκες πληρέστερα από ποτέ».