Νέες, σημαντικές διακρίσεις για την Παπαστράτος

Νέες, σημαντικές διακρίσεις για την Παπαστράτος

Το «Capital Link CSR Leadership Award» απονεμήθηκε στον CEO Χρήστο Χαρπαντίδη και η Παπαστράτος διακρίθηκε ως Επιχείρηση της Χρονιάς στα «Diamonds of the Greek Economy».

Νέες διακρίσεις απέσπασε η Παπαστράτος στο πλαίσιο δύο σημαντικών διοργανώσεων για την εγχώρια επιχειρηματικότητα. Κατά τη διάρκεια του 8ου Ετήσιου Συνεδρίου της Capital Link με τίτλο «Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας – Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος τιμήθηκε με το βραβείο «2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» Διεθνούς Προσωπικότητας για την προσήλωσή του στην υπεύθυνη επιχειρηματική ανάπτυξη και την καινοτομία καθώς και για το σημαντικό έργο της Παπαστράτος στην Ελλάδα.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν θεσμό αναγνώρισης της κοινωνικής προσφοράς και της συμβολής προσωπικοτήτων και εταιρειών στην προώθηση της Ελλάδας και του Ελληνικού Πολιτισμού σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, χθες η Παπαστράτος βραβεύτηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Diamonds of the Greek Economy» ως «Επιχείρηση της χρονιάς». Ο θεσμός αυτός στόχο έχει  να αναδείξει τις δυναμικότερες  επιχειρήσεις στην Ελλάδα, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων όπως  η κερδοφορία, το επενδυτικό πρόγραμμα, η χρηματοοικονομική διάρθρωση και η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Με αφορμή τις δύο νέες διακρίσεις, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης δήλωσε: «Κάθε βραβείο, κάθε αναγνώριση αποτελεί ξεχωριστή τιμή και φυσικά μας γεμίζει με χαρά. Τα βραβεία αυτά αποτελούν για εμάς μια διαρκή υπενθύμιση της ευθύνης που έχουμε απέναντι στους ανθρώπους μας, την κοινωνία και, στο τέλος της ημέρας, απέναντι στην ίδια τη χώρα. Η επιτυχία στην Παπαστράτος οφειλόταν πάντα στην εξαιρετική δέσμευση των εργαζομένων της και ιδιαίτερα σήμερα, που βρισκόμαστε σε μια περίοδο ριζικού μετασχηματισμού, καταλύτης για το μέλλον που φτιάχνουμε είναι οι άνθρωποί μας. Αυτοί που πιστεύουν κι έχουν «αγκαλιάσει» με ενθουσιασμό το φιλόδοξο όραμά μας για έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνού του τσιγάρου, αυτοί που εργάζονται καθημερινά πάνω σε νέα δεδομένα, ξεπερνώντας τον εαυτό τους και αυτά που ξέρουν. Σε όλους αυτούς λοιπόν αξίζουν πολλά συγχαρητήριa».