Νέο καινοτόμο πρόγραμμα υποστήριξης εργατικών και δημιουργικών παιδιών από το ΣΕΝ/ JA Greece

Νέο καινοτόμο πρόγραμμα υποστήριξης εργατικών και δημιουργικών παιδιών από το ΣΕΝ/ JA Greece

Στόχος του ΣΕΝ/JA Greece είναι οι μαθητές σε όλη την Ελλάδα να επιλέξουν το επάγγελμα που τους ταιριάζει και να τους καθοδηγήσει στην επιτυχία.

Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα υποστήριξης «εργατικών και δημιουργικών παιδιών» που θα εφαρμοσθεί για πρώτη φορά σε μαθητές στην Ελλάδα και συνοδεύεται από χρηματικές υποτροφίες για τις σπουδές τους, πρόκειται να ανακοινώσει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιήσει την 1η Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΝ/JA Greece και επιχειρηματίας, Μάρκος Βερέμης, θα ανακοινώσει ποιο παιδί επελέγη να είναι το πρώτο που θα λάβει υποτροφία από το ΣΕΝ/JA Greece, ύψους 20.000 ευρώ.

O κ. Βερέμης αλλά και ο γενικός διευθυντής του ΣΕΝ/JA Greece και αντιπρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του JA Europe, Αργύρης Τζικόπουλος, θα εξηγήσουν ποια θα είναι η διαδικασία και τα κριτήρια και πώς τα παιδιά θα διεκδικήσουν τις υποτροφίες.

Στόχος του οργανισμού είναι να βοηθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες σε όλη την Ελλάδα να επιλέξουν το επάγγελμα που τους ταιριάζει, να τους υποστηρίξει και να τους καθοδηγήσει στην επιτυχία.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου στα γραφεία του ΣΕΒ στις 11:30 πμ.