Νέο τεύχος Fortune την Πέμπτη 18/02 στα περίπτερα: Τime to restart!

Νέο τεύχος Fortune την Πέμπτη 18/02 στα περίπτερα: Τime to restart!

Μπορεί το 2021 να λειτουργήσει ως καταλύτης για ένα restart σε όλα τα επίπεδα;  Αυτό το ερώτημα πλανιέται στο μυαλό όλων σε όλο τον κόσμο, στην προσπάθεια να μαντέψουμε τι μένει για πάντα μαζί μας από «τη χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» και τι άλλο μας περιμένει… Μιλάμε για το «new normal», προσπαθώντας να προβλέψουμε το μέγεθος και το είδος των αλλαγών που επέρχονται.

Aλλαγές που τροφοδοτήθηκαν µε τεράστια ταχύτητα από την πανδηµία και την κλιµατική κρίση και έφεραν κράτη, κοινωνίες και επιχειρήσεις στα όριά τους, προκειµένου να ανταποκριθούν στις µεταβολές που επέβαλε αυτή η πρωτόγνωρη παγκόσµια κρίση.

Στο Fortune εγκαινιάζουµε το 2021, αναδεικνύοντας τις εταιρείες Best in business. Είναι επιχειρήσεις που λειτουργούν βάσει σκοπού, µε σεβασµό στον καπιταλισµό των ενδιαφερόµενων µερών, και πρωταρχικός τους στόχος είναι να κάνουν την επιχείρησή τους και, κατ’ επέκταση, την κοινωνία καλύτερη.

Όλοι, όµως, έχουµε συνείδηση ότι οι επερχόµενες αλλαγές συνδέονται µε τον φόβο απέναντι στο νέο, εύθραυστο και αβέβαιο περιβάλλον, που πυροδοτείται και από το τεχνολογικό «τσουνάµι» που επέρχεται. «Ζούµε µια τεράστια ψηφιακή επανάσταση. Η σηµερινή πραγµατικότητα απαιτεί αυτό που λέµε “original thinking”. Θέλουµε να είµαστε ο δίαυλος µέσα από τον οποίο θα περάσουν όλες αυτές οι αλλαγές στην ελληνική κοινωνία και οικονοµία».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Κυριάκο Σαµπατακάκη, πρόεδρο και CEO της Accenture στην Ελλάδα, που µας καλεί να αφήσουµε πίσω µας τον ψηφιακό «φόβο» και να κοιτάξουµε το µέλλον µε αυτοπεποίθηση.

Η αυτοπεποίθηση είναι και η λέξη-κλειδί που οδηγεί το Fortune στο µέλλον. 92 χρόνια µετά την ίδρυσή του και αφού σφράγισε τον 20ό αιώνα ως παγκόσµιος ηγέτης της επιχειρηµατικής δηµοσιογραφίας, αναπτύσσεται δυναµικά στον 21ο αιώνα, επενδύοντας στα ψηφιακά του µέσα. Διαθέτει γραφεία στη Νέα Υόρκη, το Πεκίνο, τη Βοστώνη, το Σικάγο, το Χονγκ Κονγκ, το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, τη Σαγκάη, ενώ στην Ελλάδα εκπροσωπείται πλέον από την Forward Media.

Είναι η νέα εταιρεία που δηµιουργήσαµε, µε τη δέσµευση να συνεχίσουµε να φέρνουµε στο προσκήνιο τους ανθρώπους, τις εταιρείες, τις ιδέες και τις ευκαιρίες που κάνουν τις επιχειρήσεις και την κοινωνία καλύτερες. Τα έντυπα, ψηφιακά και live προϊόντα µας στόχο έχουν να διαφωτίζουν το κοινό. Επιδιώκουν να αντικατοπτρίζουν τη δέσµευσή µας για ποιοτική ενηµέρωση και ακεραιότητα και αναγνωρίζουµε ότι η φήµη µας εξαρτάται από τη διατήρηση αυτών των δηµοσιογραφικών αξιών.

Η αστείρευτη περιέργειά µας για όλα όσα συνθέτουν τη νέα πραγµατικότητα σκοπός µας είναι να παίρνει συνεκτική και ολοζώντανη µορφή στο περιοδικό, στο site και στα live media. Με τρόπο έγκυρο και αξιόπιστο, που διερευνά σταθερά το µέλλον, έτσι ώστε η πληροφορία και οι γνώσεις που προσφέρουµε στους αναγνώστες και το κοινό µας να είναι µια από τις πιο έντονες απολαύσεις στη ζωή τους. Σας θέλουµε όλους µαζί µας.

*Η Αναστασία Παρετζόγλου είναι Brand Manager του Fortune Greece

** Το νέο τεύχος του Fortune Greece κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη 18/02 στα περίπτερα με εξώφυλλο τον πρόεδρο και CEO της Accenture Κυριάκο Σαμπατακάκη.