Netflix: Τέλος το House of Cards λόγω Κέβιν Σπέισι

Netflix: Τέλος το House of Cards λόγω Κέβιν Σπέισι

Λίγες ώρες μετά το σκάσιμο της "βόμβας" για τον διάσημο ηθοποιό, η Netflix αποφάσισε να βάλει τέλος στη δημοφιλή σειρά.

Πριν καν συμπληρωθεί μία μέρα αφότου ο Κέβιν Σπέισι ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την καταγγελία που έκανε σε βάρος του ηθοποιός για σεξουαλική παρενόχληση παιδιού, η Netflix έκανε γνωστό ότι η δημοφιλής σειρά House of Cards θα σταματήσει μετά την έκτη σεζόν του, τα γυρίσματα της οποίας είναι σε εξέλιξη. Η τελευταία σεζόν με 13 επεισόδια πρόκειται να προβληθεί το 2018.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την κίνηση του Σπέισι να βγει δημοσίως και να ζητήσει συγγνώμη από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον πρώτο το 1986. Τότε ο Ραπ ήταν 14 ετών και ο Σπέισι 26. Ο τελευταίος πάντως υποστηρίζει ότι δεν θυμάται.

Ο 54χρονος σήμερα Σπέισι συγκρίνεται πλέον από πολλούς με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, καθώς στην ξαφνική ανάγκη του να δημοσιοποιήσει την σεξουαλικότητά του βλέπουν έναν επιδέξιο χειρισμό για να αποφύγει τις συνέπειες.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις από την ομοφυλόφιλη κοινότητα του Χόλιγουντ. Η Ρόσι Ο’Ντόνελ, έγραψε: “Δεν θυμάμαι το περιστατικό, πριν από 30 χρόνια; Γ…σου Κέβιν. Όλοι γνωρίζαμε για σένα, όπως και για τον Χάρβεϊ. Ελπίζω περισσότεροι άνδρες να βγουν μπροστά και να μιλήσουν”.

Ο πρωταγωνιστής του Star Trek Τζορτζ Τακέι τόνισε, από την πλευρά του: “Όταν η δύναμη χρησιμοποιείται για μια μη συναινετική κατάσταση, είναι λάθος”.

Πηγή: news247.gr