Οι νικητές του διαγωνισμού της Microsoft

Οι νικητές του διαγωνισμού της Microsoft
Photo:

Ολοκληρώθηκε το ελληνικό Imagine Cup της Microsoft με τις καλύτερες ομάδες να ξεχωρίζουν και να παίρνουν το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο.

Η Microsoft Ελλάς πραγµατοποίησε τους ελληνικούς τελικούς του 12ου Παγκόσµιου Φοιτητικού Διαγωνισµού Imagine Cup, την Παρασκευή 25 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία της στο Μαρούσι.

Νικήτριες οµάδες   αναδείχθηκαν οι The Eye of Med, ANEMoS MIS Group και Genesis, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν µε τις καλύτερες οµάδες από όλο τον κόσµο και εφόσον προκριθούν, θα επιλεχθούν να συµµετάσχουν στους Παγκόσµιους Τελικούς οι οποίοι θα πραγµατοποιηθούν από 29 Ιουλίου ως 1 Αυγούστου 2014, στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στις ΗΠΑ.

Την εκδήλωση για τους ελληνικούς τελικούς άνοιξε η Ελένη Ραχανιώτου, Διευθύντρια του Τµήµατος Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς, η οποία και δήλωσε: «Το Imagine Cup παίρνει κάθε χρόνο µια διαφορετική χροιά και έχει πολύ µεγάλο ενδιαφέρον. Φέτος έχει ακόµα µεγαλύτερο, αφού είναι λίγο πιο δύσκολο, µε µεγαλύτερο ανταγωνισµό και εξαιρετικό επίπεδο συµµετοχών. Θα είµαστε πάντα κοντά σας».

Διαβάστε ακόμα:

Το µοντέλο εργασίας της Microsoft Hellas

Οι φιναλίστ του 9ου Διαγωνισμoύ Global Management Challenge

Έρχεται το πρώτο «πράσινο» Startup Weekend