Νίκος Σύμπουρας (CEO, Tempo OMD Hellas): Η μεγάλη μετάβαση στον χώρο της επικοινωνίας

Νίκος Σύμπουρας (CEO, Tempo OMD Hellas): Η μεγάλη μετάβαση στον χώρο της επικοινωνίας
Ο Νίκος Σύμπουρας, CEO της Tempo OMD Hellas, "χαρτογραφεί" το μέλλον των Media Agencies και τις τάσεις που θα καθορίσουν τον κλάδο της επικοινωνίας τα επόμενα χρόνια.

Η αγορά της επικοινωνίας και των ΜΜΕ βρίσκεται σε μια φάση διαρκούς προσαρμογής στα νέα δεδομένα που φέρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον κλάδο, αλλά και η αλλαγή κουλτούρας προς ένα πιο βιώσιμο και ανθρωποκεντρικό μοντέλο.

Ο Νίκος Σύμπουρας, CEO της Tempo OMD, με εμπειρία άνω των 30 ετών στον χώρο της Έρευνας, των ΜΜΕ και της Επικοινωνίας, είναι σίγουρα ο κατάλληλος ομιλητής για να εξετάσουμε αυτές τις αλλαγές και το πώς διαμορφώνονται τα media agencies του μέλλοντος, μέσα από τις μεγάλες αλλαγές και προκλήσεις του σήμερα.

Στη συζήτηση που θα ακούσετε εστιάζουμε στην ελληνική αγορά, στις τάσεις που διαμορφώνουν την επικοινωνία παγκοσμίως, στον ρόλο της τεχνολογίας και ειδικά της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά και στο πώς οι εταιρείες έχουν προσαρμόσει το μοντέλο λειτουργίας τους από τον τρόπο εργασίας και την αναζήτηση του πολυπόθητου ταλέντου, μέχρι την ενσωμάτωση της βιωσιμότητας στη στρατηγική τους.

O Νίκος Σύμπουρας επισημαίνει ότι ο χώρος της επικοινωνίας μπορεί να προχωρήσει μπροστά επενδύοντας στην καινοτομία και υιοθετώντας ευέλικτες πρακτικές που θα συνδράμουν στην προσέλκυση και διατήρηση του ταλέντου στη ψηφιακή εποχή. Παράλληλα τονίζει ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά, ώστε να “είμαστε οι πιο στρατηγικοί εταίροι για τις μάρκες που υπηρετούμε, με καινοτομία, τεχνολογία, δημιουργικότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα”.

Aκούστε όλη τη συζήτηση του podcast Fortune Talks:

 

Δείτε τα highlights της συζήτησης: