Ντόναλντ Τραμπ: Αν κατηγορηθώ για τη Στόρμι Ντάνιελς θα υπάρξει τεράστιος ξεσηκωμός

Ντόναλντ Τραμπ: Αν κατηγορηθώ για τη Στόρμι Ντάνιελς θα υπάρξει τεράστιος ξεσηκωμός
US President Donald Trump looks down during an event on lowering prescription drug prices in the Brady Briefing Room of the White House in Washington, DC on November 20, 2020. (Photo by MANDEL NGAN / AFP) Photo: AFP
Είναι η τρίτη φορά που ο Τραμπ αναφέρεται στην πιθανότητα πολιτικής αναταραχής και βίας τις τελευταίες μέρες.

«Θάνατο και καταστροφή» θα μπορούσαν να προκαλέσουν κατηγορίες εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σχετικά με το ποσό των 130.000 δολαρίων που λέγεται ότι έλαβε η ηθοποιός ταινιών ενηλίκων Στόρμι Ντάνιελς, για να μην μιλήσει για το one-night stand που είχαν στο παρελθόν. Αυτά δήλωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Truth Social σήμερα.

Ήταν η τελευταία προσπάθεια του Τραμπ να υποστηρίξει τη θέση του και να δυσφημήσει τον εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, καθώς αντιμετωπίζει πιθανή κατηγορία σχετικά με την «πληρωμή σιωπής», όπως αναφέρει το Insider.

«Τι είδους άτομο μπορεί να κατηγορήσει ένα άλλο άτομο, στην προκειμένη περίπτωση έναν πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, που πήρε περισσότερες ψήφους από κάθε εν ενεργεία Πρόεδρο στην ιστορία, και κορυφαίο υποψήφιο (με διαφορά!) για την υποψηφιότητα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, για έγκλημα, όταν είναι γνωστό σε όλους ότι ΚΑΝΕΝΑ έγκλημα δεν έχει διαπραχθεί, και επίσης είναι γνωστό ότι ο ενδεχόμενος θάνατος και η καταστροφή σε μια τέτοια ψευδή κατηγορία θα μπορούσε να είναι καταστροφική για τη χώρα μας;» έγραψε ο Τραμπ στον ιστότοπό του που μοιάζει με Twitter.

«Γιατί και ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο;» πρόσθεσε. «Μόνο ένας εκφυλισμένος ψυχοπαθής που μισεί αληθινά τις ΗΠΑ!»

Ο Τραμπ έχει υπαινιχθεί πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες την πιθανότητα πολιτικής αναταραχής και βίας.

«Ο Μπραγκ είναι ζώο με την υποστήριξη του Σόρος»

Το πρωί της Πέμπτης, κατηγόρησε τον Μπραγκ ότι είναι «ζώο με την υποστήριξη του Σόρος» – αναφερόμενος σε ένα κοινό αντισημιτικό τροπάριο και χλεύασε τις εκκλήσεις προς τους υποστηρικτές του να παραμείνουν ειρηνικοί μπροστά σε ένα κατηγορητήριο.

Μπραγκ, έγραψε ο Τραμπ στην ανάρτηση του Truth Social με κεφαλαία, «ΑΠΛΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΡΕΛΩΝ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ!».

Επίσης, προέβλεψε ψευδώς το Σαββατοκύριακο ότι θα συλληφθεί την Τρίτη σε σχέση με την έρευνα για τη Στόρμι Ντάνιελς. Δεν συνελήφθη εκείνη την ημέρα, και όπως ανέφερε η Laura Italiano του Insider, το μεγάλο δικαστήριο του Μανχάταν που ερευνά την «πληρωμή σιωπής» δεν θα εξετάσει την υπόθεση για το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας.

Οσμή αναταραχών

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος κάλεσε τους οπαδούς του το Σαββατοκύριακο να «διαμαρτυρηθούν» και να «πάρουν το έθνος μας πίσω», σε αυτό που ορισμένοι περιέγραψαν ως δυσοίωνη ηχώ των κραυγών συγκέντρωσης ενόψει της θανατηφόρας εξέγερσης στο Καπιτώλιο της 6ης Ιανουαρίου.

Χαλύβδινα οδοφράγματα στήθηκαν επίσης γύρω από τον Πύργο Τραμπ αυτή την εβδομάδα, εν μέσω των εκκλήσεών του για διαμαρτυρία και οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου έχουν λάβει μέτρα για να ασφαλίσουν το δικαστήριο του κέντρου του Μανχάταν, όπου ο Τραμπ θα οδηγηθεί αν του απαγγελθεί κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: