Ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εταιρικών Υποθέσεων στον όμιλο DEEP CAPITAL GROUP

Ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εταιρικών Υποθέσεων στον όμιλο DEEP CAPITAL GROUP
Ο όμιλος Deep Capital Group δραστηριοποιείται σε 3 ηπείρους και περισσότερες από 10 χώρες.

Ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος, με πολυετή θητεία σε θέσεις ευθύνης, από το 2019 ήταν Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ. Από το 2012 έως το 2019 εργάστηκε στην εταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ στην Αθήνα ως Regulatory Affairs Manager υπεύθυνος για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα και στη Philip Morris International στην Ελβετία ως Regulatory Strategy Manager υπεύθυνος για τις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ από το 2009 ως το 2011 εργάστηκε ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και πολιτικής επικοινωνίας στο Γραφείο Πρωθυπουργού. Είναι νομικός, με  μεταπτυχιακές σπουδές στο Δίκαιο των Νέων Τεχνολογιών, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, έχοντας ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος σε εταιρίες τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής.

Ο όμιλος Deep Capital Group δραστηριοποιείται σε 3 ηπείρους και περισσότερες από 10 χώρες μέσα από τις συμμετοχές του στην Kaizen Gaming, την 24 MEDIA Συμμετοχών και άλλες σημαντικές και καινοτόμες επιχειρήσεις, επικεντρώνοντας την επιχειρηματική και επενδυτική του δράση στους κλάδους της τεχνολογίας και το ευρύτερο οικοσύστημα της καινοτομίας, στα media και στο real estate.

Ο Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος και ιδρυτής του ομίλου, καλωσόρισε τον νέο Γενικό Διευθυντή Εταιρικών Υποθέσεων του ομίλου αναφέροντας σχετικά: «Καλωσορίζω με χαρά τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο στην Deep Capital Group. Είμαι σίγουρος ότι με τις γνώσεις και την πολυδιάστατη εμπειρία του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θα συμβάλει στην υλοποίηση της στρατηγικής του ομίλου, ο οποίος επιδιώκουμε να αναπτύσσεται δημιουργώντας συνεχώς αξία για τη μακρόπνοη προοπτική της οικονομίας και της κοινωνίας μας».