Ο Γουόρεν Μπάφετ μπαίνει στο κουτάκι της νέας Coca-Cola

Ο Γουόρεν Μπάφετ μπαίνει στο κουτάκι της νέας Coca-Cola

Η Cherry Coke θα φέρει το πρόσωπο του μεγάλου επενδυτή.

Ένας απ’ τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, φανατικός οπαδός της Coca-Cola και ένας απ’ τους σημαντικότερους επενδυτές θα βοηθήσει στη προώθηση του νέου προϊόντος του Ομίλου στην Κίνα.

Ο λόγος για τον Γουόρεν Μπάφετ.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, το αγοραστικό κοινό της χώρας, που ανέρχεται σε 1,3 δισ. άτομα, θα μπορεί να αγοράσει κουτάκια της  Cherry Coke με το πρόσωπο του Μπάφετ να απεικονίζεται. Πρόκειται για τη νέα γεύση που κυκλοφόρησε η Coca-Cola  στις 10 Μαρτίου.

Για όσους απορείτε γιατί να το κάνει αυτό, να υπενθυμίσουμε ότι η Berkshire Hathaway, η επενδυτική εταιρεία του Μπάφετ, έχει το 9,3% των μετοχών της Coca-Cola, οι οποίες αξίζουν περίπου 17 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg.

«Δε μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για την παρουσίαση της νέας Cherry Coke, από τον μεγαλύτερο φαν στο κουτάκι» δήλωσε ο CEO της Coca-Cola, σε επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Η εταιρεία αναφέρθηκε, επίσης, στην υψηλή δημοτικότητα του Μπάφετ μεταξύ των Κινέζων και των επενδυτών, κάτι που τους οδήγησε στο να τον επιλέξουν ως το διαφημιστικό πρόσωπο.