Ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν παραδέχτηκε πως είναι φορέας του ιού HIV

Ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν παραδέχτηκε πως είναι φορέας του ιού HIV
THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO -- Episode 4599 -- (EXCLUSIVE COVERAGE) -- Pictured: Actor Charlie Sheen during a commerical break on January 22, 2014 -- (Photo by: Paul Drinkwater/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Η διάγνωση έγινε πριν από τέσσερα χρόνια, όπως παραδέχτηκε.

Ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν αποκάλυψε ότι είναι φορέας του ιού HIV σε συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή Today  που μεταδόθηκε απ’ το αμερικανικό δίκτυο NBC.

«Βρίσκομαι εδώ για να παραδεχθώ ότι είμαι θετικός στον ιό HIV», δήλωσε ο Σιν. «Είναι τρία γράμματα που είναι δύσκολο να τα χωνέψει κανείς. Είναι ένα σημείο καμπής στη ζωή ενός ατόμου», είπε ο ηθοποιός στον παρουσιαστή Matt Lauer.

Όπως δήλωσε ο ίδιος η διάγνωση έγινε πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο Σιν έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1980 όταν συμμετείχε σε μια σειρά από επιτυχημένες ταινίες , συμπεριλαμβανομένων των Platoon και Wall Street. Πρόσφατα , ο ίδιος πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Two and a Half Men , αλλά τελικά έχασε το ρόλο του  λόγω της κακής συμπεριφοράς και του τρόπου ζωής του, που περιλάμβανε πάρτυ με πορνοστάρ και κοκαΐνη, αλλά και μια καταδίκη για επίθεση κατά της πρώην συζύγου του.

Ο ηθοποιός έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ οι κύκλοι κάνουν λόγο για μια έντονη ζωής που περιλαμβάνει αρκετές συντρόφους, καταχρήσεις μέχρι και επικίνδυνη αυτο- καταστροφική συμπεριφορά, σύμφωνα με το δημοσίευμα του People.