Ο καλύτερος Δεκέμβρης των τελευταίων 15 ετών για τα ξενοδοχεία του Ομίλου Λάμψα

Ο καλύτερος Δεκέμβρης των τελευταίων 15 ετών για τα ξενοδοχεία του Ομίλου Λάμψα

Αύξηση των εσόδων κατά 20% πέτυχε το 2017 η εταιρεία που θα εστιάσει πλέον στην ανακαίνιση του νεοαποκτηθέντος Kings Palace. 

Στα ύψη οι πληρότητες για τα ξενοδοχεία του Ομίλου Λάμψα τον φετινό Δεκέμβριο –Μεγάλη Βρετανία, King George-, με τα στελέχη του ομίλου να κάνουν λόγο για τον καλύτερο Δεκέμβριο των τελευταίων 15 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο προορισμός της Αθήνας έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής για τους Ευρωπαίους και όχι μόνο.

Πλέον, όπως τονίζεται, η Αθήνα είναι προορισμός City Break (αποδράσεις Σαββατοκύριακου) γεγονός που αποτυπώνεται και στις πληρότητες, τόσο των ξενοδοχείων του ομίλου, αλλά και στις υπόλοιπες ξενοδοχειακές υποδομές της πόλης.

Σε σημερινή εκδήλωση του Ομίλου, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, τονίστηκε ότι ιδιαίτερα η αγορά της Μέσης Ανατολής είναι αυτή που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη διατήρηση υψηλών πληροτήτων στα ξενοδοχεία του Ομίλου στην Αθήνα (Νοέμβριο-Μάρτιο), με την αγορά της Αμερικής να δίνει και αυτή δυναμικό στίγμα στον τουριστικό πίνακα των αφίξεων.

Για το 2017, η Λάμψα ΑΕ πέτυχε αύξηση των εσόδων κατά 20%, η οποία συνοδεύτηκε και με αύξηση των θέσεων εργασίας στα ξενοδοχεία του Ομίλου. Αντίστοιχα, ανοδικά αναμένεται να είναι και τα αποτελέσματα και για το 2018 με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για άνοδο 10%, πάντα στα έσοδα.

Τα επόμενα 2 χρόνια ο όμιλος θα δώσει βάρος στο νέο του ξενοδοχειακό στοίχημα, αυτό του Kings Palace. Οι εργασίες μεταμόρφωσής του θα ξεπεράσουν τα 20 εκατ. ευρώ και θα το μετατρέψουν σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, με στόχευση, κυρίως, το νεανικό κοινό. Υπολογίζεται ότι σε δύο χρόνια θα ανοίξει τις πύλες του να υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες του.