Ο Κέβιν Σπέισι στην «κούρσα» για τον Λευκό Οίκο

Ο Κέβιν Σπέισι στην «κούρσα» για τον Λευκό Οίκο

Ο βραβευμένος ηθοποιός θα είναι ο αφηγητής στη σειρά ντοκιμαντέρ Race for the White House του CNN.

Στην τηλεόραση υποδύεται τον πρόεδρο του ΗΠΑ. Και μάλιστα έναν αρκετά αμφιλεγόμενο. Στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του CNN θα αφηγηθεί έξι πραγματικές προεδρικές κούρσες του παρελθόντος που έμειναν στην ιστορία.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, η σειρά θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις, αρχειακό υλικό και δραματουργικές αναπαραστάσεις. Θα έχει, δηλαδή, ηθοποιούς που θα υποδύονται τα κεντρικά πρόσωπα στους ρόλους τους. Η σειρά θα μεταδοθεί μέσα στο 2016.

Ο Σπέισι έχει και επιχειρηματική εμπλοκή στο πρότζεκτ. Η εταιρεία παραγωγής του, η Trigger Street, θα συμμετάσχει ως συμπαραγωγός μαζί με το CNN.

Το τηλεοπτικό δίκτυο έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια μια σειρά παραγωγών που δεν εντάσσονται στην «καθαρόαιμη» ενημέρωση, όπως το Anthony Bourdain: Parts Unknown από το 2013, το ταξιδιωτικό σόου μαγειρικής με πρωταγωνιστή τον διάσημο σεφ.

Το Race for the White House θα είναι, σύμφωνα με το κανάλι, το τέλειο συμπλήρωμα στην ειδησεογραφική κάλυψη της προεδρικής εκλογής του 2016 και σκοπό έχει, μεταξύ άλλων, να προσελκύσει νέο κοινό που σήμερα δεν το παρακολουθεί και τόσο φανατικά.

Σε περίπτωση που, όπως όλα δείχνουν, η σειρά House of Cards ανανεωθεί για τέταρτη σεζόν, η μετάδοσή της την άνοιξη του 2016 σχεδόν θα συμπέσει με τη σειρά του CNN.