O Κώστας Καραμανλής απαντά στις κατηγορίες περί οικογενειοκρατίας

O Κώστας Καραμανλής απαντά στις κατηγορίες περί οικογενειοκρατίας

«Λύση δε θα έρθει από τη χρεοκοπημένη ιδεολογικά αριστερά, ούτε από μία ακραία δογματική δεξιά».

«Η λύση για τους πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης δεν μπορεί να έρθει από τη χρεοκοπημένη ιδεολογικά αριστερά, ούτε από μια ακραία, δογματική δεξιά παρωχημένων αντιλήψεων», εκτιμά ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, γιος του Αχιλλέα Καραμανλή και εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού.

Δηλώνει ότι δε θα μπει στην πολιτική για να παίξει παιχνίδια λαϊκισμού, τα οποία εντοπίζει και εξ αριστερών και εκ δεξιών. Ορισμένοι πουλάνε πατρίδα και κάποιοι άλλοι πουλάνε επανάσταση, εκτιμά, προτάσσοντας το δρόμο της κεντροδεξιάς.

«Ακόμα και αν σίγουρα δεν τα έκανε όλα τέλεια, η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί το ασφαλές μέλλον μας και την ευρωπαϊκή θέση της χώρας», τονίζει.
Απαντά στην κατηγορία περί οικογενειοκρατίας, ζητώντας από τους πολίτες να τον κρίνουν όχι με βάση το επίθετο του, αλλά και στις πληροφορίες για αμοιβαία καχυποψία καραμανλικών- σαμαρικών, χαρακτηρίζοντας και τη δική του υποψηφιότητα ως επιβεβαίωση ότι όλοι στη Ν.Δ ενώνουν δυνάμεις για το καλό του τόπου.

Ο κ. Καραμανλής περιγράφει ένα σχέδιο επτά σημείων για τον εκσυγχρονισμό της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, με μέριμνα για τις Σέρρες, αλλά απορρίπτει την αντιμετώπιση των επιδοτήσεων ως αυτοσκοπό και τη λογική των πολιτικών που κάνουν ανούσιες ενέργειες εντυπωσιασμού και μετά βγάζουν ανακοινώσεις «κατόπιν ενεργειών μου».

Διαβάστε τη συνέντευξη του στο news247.gr