Ο λόγος που η BMW «αγαπάει» την Ελλάδα

Ο λόγος που η BMW «αγαπάει» την Ελλάδα

Τι ανέφερε η εταιρεία και η επίσημη αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα, Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, από τον νέο πολυχώρο στο Περιστέρι.

Ρεκόρ πωλήσεων και διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης καταγράφουν στη χώρα μας, από την έναρξη της κρίσης, οι μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad τις οποίες έχει υπό τη σκέπη του ο Όμιλος Σφακιανάκη, ο μεγαλύτερος όμιλος στο χώρο του αυτοκινήτου. Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον οι λάτρεις του brand BMW δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και να σπεύδουν να αγοράσουν τα αγαπημένα τους οχήματα, θεωρώντας τη συγκεκριμένη κίνηση ως επένδυση μακροχρόνιου χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της BMW HELLAS, Karim-Christian Haririan, σε κλειστή παρουσίαση των νέων μοντέλων της εταιρείας στον καινούριο πολυχώρο 2.500 τ.μ. στο Περιστέρι, ο Όμιλος της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας έχει πουλήσει σε παγκόσμιο επίπεδο περί τα 1.650.000 αυτοκίνητα μέχρι και τον Οκτώβριο που είναι διαθέσιμα τα επίσημα στοιχεία. “Οι αριθμοί εκτός από το ότι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί, υπογραμμίζουν και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στο brand BMW  σε όλο τον κόσμο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας δε για την παρουσία στην Ελλάδα ο Karim-Christian Haririan εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του brand, κάνοντας λόγο για μια πολύ σημαντική αγορά που διαθέτει ισχυρό και αφοσιωμένο δίκτυο επίσημων εμπόρων. “Η συνεργασία μας με τον όμιλο Σφακιανάκη αποτελεί για εμάς μια επένδυση που θα φέρει ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον. Η ελληνική αγορά είναι πολύ σημαντική. Αρκεί να σας πω ότι θα καταγράψουμε τα καλύτερα ποσοστά πωλήσεων που έχουμε σημειώσει μέσα στην περίοδο της κρίσης”, είπε, προσθέτοντας πως οι εγκαταστάσεις στη Λ. Κηφισού 36 στο Περιστέρι αποτελούν σήμα κατατεθέν για την ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Τάκη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, τόνισε πως πρόκειται για μια ιστορική στιγμή στη συνεργασία. Όπως είπε χαρακτηριστικά, “ο Όμιλος στον οποίο είναι επικεφαλής, έχει δημιουργήσει με πάθος και αφοσίωση ένα συναρπαστικό χώρο 2500 m2, αφιερωμένο στους πελάτες που τον ακολουθούν εδώ και 60 χρόνια”.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νέο πολυχώρο εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής διαρρύθμισης, η νέα μονάδα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης BMW-MINI απευθύνεται στους λάτρεις των premium αυτοκινήτων και μοτοσικλετών , συγκεντρώνοντας όλα τα διάσημα μοντέλα των BMW, MINI , BMW Motorrad , BMW i, BMW M αλλά και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW Premium Selection, κάτω απο την ίδια στέγη.

Οι λάτρεις της premium αυτοκίνησης θα απολαύσουν την εμπειρία test drive μοναδικών αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνολογία και καινοτόμα υλικά , θα επιλέξουν εξοπλισμό που απογειώνει την εμπειρία της οδήγησης και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που τους ταιριάζει, ενώ θα απολαμβάνουν υψηλών προδιαγραφών τεχνική εξυπηρέτηση από τους εμπειρότερους και με την μακροβιότερη σχέση με την BMW, πιστοποιημένους μηχανικούς .