O Θοδωρής Παπαλουκάς στο Network: Πώς δημιουργούνται οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό;

O Θοδωρής Παπαλουκάς στο Network: Πώς δημιουργούνται οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό;
Μη χάσετε τo πρώτο Meet up για τα μέλη της πλατφόρμας στον πολυχώρο Άτρακτος!

To Fortune Greece Network διοργανώνει το πρώτο meet up αποκλειστικά για τα μέλη του την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 18.30 στον πολυχώρο Άτρακτος, στο κέντρο της Αθήνας, με βασικό καλεσμένο έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές, τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του στον πρωταθλητισμό, θα αντιπαραβάλλουμε τον αθλητισμό με τον επιχειρηματικό κόσμο, αφού και στο επιχειρείν οι εταιρείες κάνουν πρωταθλητισμό και οι επικεφαλής πρέπει να λαμβάνουν -στο σωστό χρόνο- κρίσιμες αποφάσεις, που δίνουν όμως τη νίκη και οδηγούν στην κορυφή.

Αντοχή, διάρκεια, πάθος, συνεργασία, ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις καθημερινές δυσκολίες και πάνω από όλα όραμα είναι εκείνα τα στοιχεία, που οδηγούν στο πρώτο σκαλί του βάθρου στον αθλητισμό. Και είναι αυτά τα ίδια στοιχεία που ξεχωρίζουν τις δυνατές ομάδες στον δύσκολο αγώνα που δίνουν για να διακριθούν στο επιχειρηματικό τερέν.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, έχοντας αφήσει μια τεράστια κληρονομιά στο ελληνικό μπάσκετ, συνεχίζει να αφοσιώνεται στο άθλημα που αγαπάει, αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο, μέσω της Eurohoops Academy. Ένα…σύντομο βιογραφικό: 2 τίτλοι της EuroLeague, ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Ελλάδος, MVP του Final Four της EuroLeague το 2006 και της Κανονικής περιόδου της διοργάνωσης το 2007, MVP του Ευρωμπάσκετ του 2005, αλλά και μέλος της λίστας με τους 50 πιο σημαντικούς ανθρώπους στην σύγχρονη ιστορία της EuroLeague.

*To event αφορά αποκλειστικά τα μέλη του Fortune Greece Network. Μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε μέλος στο community, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια του δικτύου μας ΕΔΩ!

Μη χάσετε επίσης!

Live Online: Tετάρτη 30 Μαρτίου στις 18.00

Πέγκυ Αντωνάκου, Γενική Διευθύντρια Google, ΝΑ Ευρώπη

Q&A Session Mindful Teams & Leaders με τον Tάσο Ζάχο, Editor in Chief Fortune Greece

Η κυρία Πέγκυ Αντωνάκου είναι Γενική Διευθύντρια Νοτιοανατολικής Ευρώπης της GOOGLE με έδρα την Αθήνα. Προηγουμένως, διετέλεσε CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στους τομείς του Μάρκετινγκ και της Διοίκησης και έχει θητεύσει σε ρόλους ευθύνης, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά και πτυχίου MBA από το Πανεπιστήμιο του Michigan.