Οι ομάδες της Premier League “έριξαν” ένα δισ. δολάρια σε μεταγραφές

Οι ομάδες της Premier League “έριξαν” ένα δισ. δολάρια σε μεταγραφές
epa10247357 Chelsea's Raheem Sterling reacts after the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea FC in Birmingham, Britain, 16 October 2022. EPA/VINCE MIGNOTT EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ποια ομάδα έδωσε τα περισσότερα;

Οι ομάδες της Premier League πρωταγωνίστησαν και πάλι στο μεταγραφικό «παζάρι», καθώς δαπάνησαν περίπου ένα δισ. δολάρια σε μετακινήσεις παικτών, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τη χειμερινή περίοδο, όπως σχετικά ανακοίνωσε ο οικονομικός οίκος «Deloitte‘s Sports Business Group».

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στοιχεία πρωταθλήτρια των μεταγραφών αναδείχθηκε η Τσέλσι, η οποία δαπάνησε περίπου το 37% του συνολικού ποσού για νέους παίκτες, με κορυφαία την επένδυση 121 εκατ. για την απόκτηση του Αργεντινού, Ενζο Φερνάντες, από την Μπενφίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνολικά η ομάδα του Λονδίνου ξόδεψε περισσότερα για μεταγραφές, από όλες τις ομάδες σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία! Μετά την Τσέλσι η Μπόρνμουθ είναι η ομάδα που δαπάνησε τα περισσότερα χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: