Όλα γίνονται για ένα πετυχημένο selfie

Όλα γίνονται για ένα πετυχημένο selfie

H νέα κάμερα της Samsung θα εστιάζει στις συγκεκριμένου τύπου φωτογραφίες. 

Με την NX Mini, η Samsung παρουσίασε για πρώτη φορά ένα σχεδιασμό ψηφιακής κάμερας, ο οποίος εστιάζει στις φωτογραφήσεις selfie. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονταν και μια οθόνη LCD, η οποία μπορεί να περιστραφεί μέχρι και 180 μοίρες, καθώς και αρκετές ρυθμίσεις στη διαδικασία λήψης που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν το χρήστη για ένα πετυχημένο selfie.

Με την NX3000, η Samsung κάνει το δεύτερο βήμα προς την ίδια κατεύθυνση. Η NX3000 ξεφεύγει από την κατηγορία slim camera και είναι πιο κοντά στην κατηγορία μιας τυπικής mirrorless κάμερας. Χρησιμοποιεί αισθητήρα APS-C, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καταγράφει εικόνες με ανάλυση 20 megapixels. Η ταχύτητα διαφράγματος ρυθμίζεται μέχρι 1/4000 και με τη βοήθεια ενός ισχυρού επεξεργαστή επιτρέπει στο χρήστη να καταγράφει μέχρι και 6 RAW φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο.
To ISO ρυθμίζεται από 100 μέχρι 25600. Μια θύρα micro USB χρησιμοποιείται για μεταφορά δεδομένων και φόρτιση, ενώ χρήσιμο ίσως φανεί ότι η κάμερα χρησιμοποιεί την ίδια μπαταρία με smart phones της Samsung.

Διαβάστε ακόμη: Μιλήστε στο chat με… το ψυγείο σας

Το σώμα της NX3000 θα είναι διαθέσιμο σε καφέ, μαύρο και άσπρο και στο βασικό εξοπλισμό θα διατίθεται με φακό 16-50 mm, ο οποίος περιλαμβάνει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Η εμπορική διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιουνίου με τιμή κοντά στα 530 δολάρια μαζί με τον προαναφερόμενο φακό. Η κάμερα θα είναι συμβατή με όλη τη σειρά των φακών NX.

Πηγή: Digi1.gr