Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την νέα υπηρεσία cloud computing της Amazon

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την νέα υπηρεσία cloud computing της Amazon

Η νέα υπηρεσία έρχεται το 2019 και είναι περίπου το ένα τέταρτο του κόστους της τωρινής τιμής της Amazon για την αποθήκευση δεδομένων.

Η Amazon αποκάλυψε μια φθηνότερη επιλογή αποθήκευσης δεδομένων και μια νέα υπηρεσία cloud που είναι συμβατή με το λογισμικό των Windows της Microsoft, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της στην αγορά του internet-based computing.

Το Glacier Deep Archive έρχεται το 2019 και είναι περίπου το ένα τέταρτο του κόστους της τωρινής τιμής της Amazon για αποθήκευση δεδομένων, δήλωσε ο Andy Jassy, CEO των Διαδικτυακών Υπηρεσιών της Amazon, πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της εταιρείας για το cloud στο Λας Βέγκας.

Το Amazon FSx για το Windows File Server είναι μια υπηρεσία συμβατή με τα Windows που μπορεί να βοηθήσει την Amazon να κερδίζει πελάτες του cloud computing, που σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να επέλεγαν το Azure της Microsoft.

Η Amazon χρησιμοποιεί το ετήσιο συνέδριο re:Invent για να δώσει περισσότερη έμφαση στα νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να διατηρήσει την πρωτιά της έναντι τους ανταγωνιστές της στο cloud, την Microsoft και την Google. Η παγκόσμια δημόσια αγορά του cloud computing αναμένεται να φτάσει τα 278 δισ. δολάρια το 2021, καταγράφοντας αύξηση σε σχέση με τα 176 δισ. δολάρια φέτος, σύμφωνα με την Gartner Inc.

Οι πωλήσεις των Διαδικτυακών Υπηρεσιών της Amazon αναμένεται να φτάσει τα 71 δισ. δολάρια το 2022, κάτι το οποίο θα δώσει στο συγκεκριμένο τμήμα μια αποτίμηση αξίας περίπου 350 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με τον αναλυτή της Jefferies, Brent Thill.