Όλες οι φήμες για το iPhone 6 σε ένα βίντεο

Όλες οι φήμες για το iPhone 6 σε ένα βίντεο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Apple ετοιμάζει το «λανσάρισμα» του τον Σεπτέμβριο. 

Ο Σεπτέμβριος του 2014 είναι ο πιο πιθανός μήνας για να κυκλοφορήσει το νέο iPhone 6. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιαπωνικής εφημερίδας Nikkei, η συσκευή είναι «πιθανό» να κάνει την εμφάνιση της με δύο διαφορετικές οθόνες μεγέθους 4,7 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα. Η ανάλυση των νέων οθονών θα είναι σημαντικά υψηλότερη από αυτή των σημερινών μοντέλων.

Βάσει των όσων αναφέρει το δημοσίευμα , οι κατασκευαστές έχουν ήδη ξεκινήσει την κατασκευή τμημάτων της συσκευής, όπως του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Από την άλλη πλευρά, η κατασκευή των LCD οθονών αναμένεται να ξεκινήσει το τρίμηνο Απρίλη-Ιούνη στο εργοστάσιο Kameyama της Sharp, στο Mobara της Japan Display καθώς και σε άλλες εγκαταστάσεις, ενώ η LG Electronics θα βοηθήσει και αυτή με τις οθόνες της νέας συσκευής.

Πάντως το παρακάτω βίντεο έχει μαζέψει τις περισσότερες φήμες και δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι το νέο μοντέλο της Apple.

O Sam Beckett , δημιουργός του βίντεο, φαντάζεται ότι το iPhone 6 θα είναι ένας συνδυασμός των iPhone 4 και iPhone 5, αλλά πιο πιθανό είναι να μοιάζει με το iPad Mini ή το iPad Air.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη: 

15 πράγματα που δεν ξέρατε για το iPhone

Νέο φτηνότερο iPhone 5C ρίχνει στην αγορά η Apple

Η Apple στοχεύει να ρίξει στην αγορά 90 εκατ. iPhone 6!