Όλες οι αλλαγές που έφερε η Honda στο 2020 Civic

Όλες οι αλλαγές που έφερε η Honda στο 2020 Civic
HONDA REVEALS FRESH STYLING AND ENHANCED INTERIOR FOR CIVIC
Νέα στοιχεία αυξάνουν την πρακτικότητα αλλά και την αίσθηση πολυτέλειας.

Η Honda αποκάλυψε ένα ανανεωμένο 2020 Civic, με φρέσκο εξωτερικό στυλ, αναβαθμισμένο σύστημα infotainment και πιο ποιοτικά υλικά καμπίνας – στοιχεία που αυξάνουν την πρακτικότητα και επιτείνουν την αίσθηση πολυτέλειας.

Το ανανεωμένο Civic βασίζεται στη δυναμική σιλουέτα και τις μυώδεις αναλογίες του μοντέλου, όπου τώρα προστίθεται ένα νέο κομψό, συμμετρικό πλαίσιο προβολέων ομίχλης με λείες επιφάνειες και κομψές ακμές. Η απέριττη μάσκα και το νέο σχέδιο της εισαγωγής αέρα χαρίζουν στο εμπρός τμήμα μία πιο καθαρή, αεροδυναμική σχεδίαση.

Στην ανανεωμένη φυσιογνωμία του Civic κυριαρχούν οι full LED προβολείς και τα ανασχεδιασμένα φώτα ημέρας LED που εναρμονίζονται με τις δυναμικές ακμές. Νέες ζάντες αλουμινίου 16” προσφέρονται με το βασικό μοντέλο, ενώ το μεσαίο και το κορυφαίο μοντέλο διατίθεται επιπλέον με σπορ ζάντες αλουμινίου ‘Shark Grey’ 17” για όσους επιθυμούν πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στη γκάμα διαθέσιμων χρωματισμών του Civic προστίθεται τώρα μία νέα, ξεχωριστή απόχρωση με την ονομασία Obsidian Blue.

Το εσωτερικό του Civic αναβαθμίζεται με την προσθήκη νέων φινιρισμάτων και υλικών που αναδεικνύουν το προηγμένο περιβάλλον υψηλής ποιότητας. Το Civic εξακολουθεί να συνδυάζει κορυφαία ευελιξία και πρακτική χρηστικότητα, στα οποία τώρα προστίθενται τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού καθίσματος οδηγού με ρύθμιση οκτώ κατευθύνσεων – διαθέσιμο για τις ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού.

HONDA REVEALS FRESH STYLING AND ENHANCED INTERIOR FOR CIVIC
HONDA REVEALS FRESH STYLING AND ENHANCED INTERIOR FOR CIVIC

Το ‘διαισθητικό’ σύστημα infotainment, συνδέει άμεσα τον οδηγό με το αυτοκίνητο και περιλαμβάνει ενσωμάτωση Apple CarPlay και Android Auto. Η Honda έχει βελτιώσει τη χρηστικότητα του συστήματος, προσθέτοντας φυσικούς διακόπτες και χειριστήρια για τους ελέγχους των λειτουργιών infotainment και κλιματισμού, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Το Civic διατηρεί τη γκάμα ισχυρών και αποδοτικών κινητήρων του, με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και δυνατότητα επιλογής αυτόματου CVT. Ο κινητήρας 1.0 L VTEC Turbo, με ισχύ 126 PS και ροπή 200 Nm, έχει εκπομπές CO2 από 107 g/km * για την έκδοση με κιβώτιο CVT, ενώ η κατανάλωση καυσίμου ξεκινά από 5,7l/100 km**. Ο μεγαλύτερος βενζινοκινητήρας 1.5L VTEC Turbo αποδίδει ισχύ 182 PS και ροπή 240 Nm, με εκπομπές από 128 g/km * στο εξατάχυτο μηχανικό μοντέλο και κατανάλωση μικτού κύκλου 6,1l/100 km **.

Ο πρόσφατα ανανεωμένος κινητήρας 1.6L i-DTEC diesel της Honda αποδίδει ισχύ 120 PS και ροπή 300 Nm, με εκπομπές ρύπων 90 g/km * όταν συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, και καταναλώνει 4,5l/100km ** .

Το Civic facelift έχει ένα προηγμένο σετάρισμα πλαισίου που προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά και οδηγική άνεση. Το ελαφρύ, άκαμπτο αμάξωμα – προϊόν νέας μηχανολογίας και καινοτόμων τεχνικών παραγωγής – συμπληρώνει το χαμηλό κέντρο βάρους και το προηγμένο σύστημα ανάρτησης με γόνατα  MacPherson, πετυχαίνοντας μια συναρπαστική και απολαυστική οδηγική εμπειρία.

HONDA REVEALS FRESH STYLING AND ENHANCED INTERIOR FOR CIVIC
HONDA REVEALS FRESH STYLING AND ENHANCED INTERIOR FOR CIVIC

Το Civic συνεχίζει να επωφελείται από το κορυφαίο πακέτο τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας που βοήθησαν το μοντέλο να διεκδικήσει εξαιρετική βαθμολογία στις δοκιμές του Euro NCAP. Τα χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας του Civic συμπληρώνονται από τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδήγησης Honda SENSING, στάνταρ με όλες τις εκδόσεις. Οι τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν Collision Mitigation Braking System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist System και Traffic Sign Recognition.

Συνεχίζοντας μία επιτυχημένη κληρονομιά 40 χρόνων, το τελευταίο Civic παραμένει ένα κορυφαίο, πρακτικό αυτοκίνητο, αναβαθμισμένο ποιοτικά και αισθητικά, με ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το 2020 Civic στα καταστήματα του δικτύου εμπόρων από το Φεβρουάριο 2020.