Το Orange Grove βραβεύει τις καλύτερες startup

Το Orange Grove βραβεύει τις καλύτερες startup

Πρώτος διαγωνισμός με χρηματικό έπαθλο για τις εταιρείες-μέλη του Orange Grove.

Για πρώτη φορά αυτό το Σάββατο 13/12/2014, στο χώρο της θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας Orange Grove θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός startups με χρηματικό έπαθλο για τους δύο πρώτους νικητές, αξίας 15.000 ευρώ 10.000 ευρώ αντίστοιχα.

Στο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος 8 από τις 45 εταιρείες startups-μέλη του Orange Grove, οι οποίες αξιολογήθηκαν από ειδική επιτροπή, απαρτιζόμενη από υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που στηρίζουν την προσπάθεια της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Οι οκτώ επιλεγμένες εταιρίες startup θα βαθμολογηθούν από κριτική επιτροπή, μέλη της οποίας σε αυτό το διαγωνισμό θα είναι: Peter Economides , ο Jeremy Downward, , ο Αλέξης Πανταζής, και ο Γιώργος Μαρούλης, Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στα πλαίσια της διοργάνωσης «Open Day» της Ολλανδικής Πρεσβείας, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί ο καθένας να ανακαλύψει τι μπορεί να κάνει μια Πρεσβεία.

Το Open Day θα διαρκέσει από τις 12.00 έως τις 17.00 του Σαββάτου 13/12/2014 και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Πρεσβείας, να ενημερωθούν για τις δραστηριότητές της και να θέσουν ερωτήσεις στο προσωπικό της Πρεσβείας για ό,τι τους ενδιαφέρει. Τόσο το προσωπικό της Ολλανδικής Πρεσβείας όσο και εκπρόσωποι του Ολλανδικού Ινστιτούτου στην Αθήνα και του Ελληνο-Ολλανδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου θα είναι στο χώρο και θα παρουσιάσουν τους εαυτούς τους και το έργο τους.

Ο διαγωνισμός της θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας Orange Grove είναι ο πρώτος από τους συνολικά τέσσερις, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν ετησίως με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σημειώνουμε, πως ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο επόμενος κύκλος αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα του Orange Grove. Για όσους και όσες ενδιαφέρονται να δουν την επιχειρηματική τους ιδέα τους να γίνεται πραγματικότητα, ισχύει ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής έως τις 30/1/2015.

Για τους όρους συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.orangegrove.biz/ και την σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/orangegroveathens