Ορέστης Ομράν για δημοσίευμα: «Η χυδαία στοχοποίησή μου για ένα ανύπαρκτο θέμα είτε κρύβει δόλο, είτε άγνοια, είτε και τα δύο ταυτόχρονα»

Ορέστης Ομράν για δημοσίευμα: «Η χυδαία στοχοποίησή μου για ένα ανύπαρκτο θέμα είτε κρύβει δόλο, είτε άγνοια, είτε και τα δύο ταυτόχρονα»
«Μέσα στους 2,5 μήνες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, αυτή είναι η δεύτερη φορά που μου επιτίθενται με ανυπόστατα δημοσιεύματα», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

«Η χυδαία στοχοποίησή μου για ένα ανύπαρκτο θέμα είτε κρύβει δόλο, είτε άγνοια, είτε και τα δύο ταυτόχρονα», αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Ορέστης Ομράν, σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας “iEidiseis”, σύμφωνα με το οποίο φέρεται να έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή και συκοφαντική δυσφήμιση, και συμπληρώνει: «Είναι αυτονόητο ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».

Η δήλωση του Ορέστη Ομράν έχει ως εξής:

«Η χυδαία στοχοποίησή μου για ένα ανύπαρκτο θέμα είτε κρύβει δόλο, είτε άγνοια, είτε και τα δύο ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει καμία ποινική δίκη, πόσω μάλλον ποινική καταδίκη, όπως ψευδώς αφήνει να εννοηθεί το δημοσίευμα που έσπευσε να υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε για την συγκεκριμένη, ούτε για οποιαδήποτε άλλη υπόθεση. Το Ποινικό Μητρώο μου είναι πεντακάθαρο.

Μέσα στους 2,5 μήνες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, αυτή είναι η δεύτερη φορά που μου επιτίθενται με ανυπόστατα δημοσιεύματα. Την πρώτη φορά μου ζήτησαν συγγνώμη και δημοσίευσαν την απάντησή μου. Τώρα, την τελευταία ημέρα του προεκλογικού αγώνα, στις 6 το πρωί, μια ιστοσελίδα προχωρά σε μια άθλια συκοφαντία, και δύο ώρες αργότερα το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκδίδει δελτίο τύπου με βάση αυτό το δημοσίευμα και επιτίθεται σε μένα και στο κόμμα μου με τις γνωστές τραμπικές μεθόδους που προσφάτως έχει εισαγάγει ο αρχηγός τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και ερωτώ: Είναι τυχαίο που στοχοποιούμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου; Ο κόσμος ξέρει και καταλαβαίνει. Αποτελεί λοιπόν τίτλο τιμής για μένα να με κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου, επειδή προφανώς δεν αντέχει την καθημερινή ισοπέδωση που υφίστανται τα στελέχη του στο δημόσιο διάλογο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι αυτονόητο ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: