Ορίστηκε ο νέος CEO της Fraport Greece

Ορίστηκε ο νέος CEO της Fraport Greece
Photo:

Τι δήλωσε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας για τις προοπτικές των 14 ελληνικών αεροδρομίων.

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Fraport Greece, η οποία συστάθηκε από τη γερμανική Fraport AG, με στόχο τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, ανέλαβε ο Αλεξάντερ Τσίνελ.

«Τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες από τουριστικής πλευράς, καθώς αποτελούν κόμβους διασύνδεσης της περιφέρειας και των νησιών» επισήμανε, στις πρώτες του δηλώσεις ως επικεφαλής της Fraport Greece, ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε καθήκοντα υπεύθυνου του τομέα επενδύσεων της γερμανικής εταιρείας.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα δοθεί η ευκαιρία στη Fraport Greece να αλλάξει την εικόνα τους και είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο τουρισμός της Ελλάδας, οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια, οι τοπικές κοινωνίες, το ελληνικό Δημόσιο αλλά και η Fraport Greece θα επωφεληθούν από αυτήν τη συνεργασία» κατέληξε.

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος της Fraport, Στέφαν Σούλτε και ο πρόεδρος του Ομίλου Κοπελούζου, Δημήτρης Κοπελούζος, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την ανάπτυξη της επένδυσης ώστε «η Ελλάδα να αποκτήσει 14 εξαιρετικές πύλες εισόδου για τους τουρίστες και τους ξένους επισκέπτες».