«Όταν μεγαλώσω»: Η νέα καμπάνια της NN Hellas μας εμπνέει να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας

«Όταν μεγαλώσω»: Η νέα καμπάνια της NN Hellas μας εμπνέει να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας
Οι πιο όμορφες στιγμές είναι αυτές που δεν ζήσαμε ακόμα

Τις πρώτες δύο δεκαετίες της ζωής μας ακούμε συνεχώς – ή τουλάχιστον τακτικά – την ίδια ερώτηση «τι θέλουμε να γίνουμε όταν ενηλικιωθούμε;». Στην γενικότερη δυτική κουλτούρα μας υπάρχει μια εμμονή με την εργασία. Η διαχρονική απορία του “τι δουλειά θα κάνεις;” μας κατατρέχει μέχρι να κατασταλλάξουμε κάπου και ικανοποιηθεί αυτή η κοινωνική επιταγή. Όμως η ανθρώπινη ζωή έχει αξία μόνο όταν αποκατασταθεί κανείς επαγγελματικά;

Ευτυχώς στις μέρες μας έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ό,τι θέλουμε, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκομαστε. Είμαστε από τη φύση μας πολύπλευρα όντα και όσο μεγαλώνουμε τόσο αλλάζουμε και μεταμορφωνόμαστε σε μια εντελώς νέα εκδοχή του εαυτού μας, ακόμη και αν δεν το καλαβαίνουμε. Κάνουμε καινούργια όνειρα, ή πραγματοποιούμε παλιές επιθυμίες που είχαν παραμεριστεί την περίοδο  της ενηλικίωσης. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές γίνονται ακόμα πιο εύκολες όταν έχουμε δίπλα μας κάποιον που στηρίζει το όραμα και τις φιλοδοξίες μας.

Έχοντας αφουγκραστεί την προσωπική ανάγκη για συνεχόμενη εξέλιξη, η νέα διαφημιστική καμπάνια της NN Hellas βασίστηκε σε παραδείγματα καθημερινών ανθρώπων που ναι μεν μεγαλώνουν, αλλά δεν σταματούν να προχωρούν, να εξελίσσονται και δεν το βάζουν ποτέ κάτω. Πρόκειται για πρόσωπα της διπλανής πόρτας, τα οποία αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που φοβόμαστε να ξεπεράσουμε τα όριά μας, και έρχονται να υπενθυμίσουν πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν υπάρχει θέληση.

Μέσα από μια φρέσκια, κινηματογραφική αισθητική παρακολουθούμε τις ιστορίες 5 αληθινών πρωταγωνιστών που «ξεδιπλώνουν» τη ζωή και τα όνειρά τους στον φακό.

Βλέπουμε έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο που νικάει κάθε μέρα τον χρόνο, συνεχίζοντας να κάνει αυτό που αγαπάει, τη χειμερινή κολύμβηση.

Εμπνεόμαστε από ένα νεαρό ζευγάρι που επέλεξε να αφήσει πίσω του την πολύβουη ζωή στην πόλη για να επιστρέψει στο χωριό. Περιτριγυρισμένοι από τα παιδιά τους, ονειρεύονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να επεκτείνουν τη φάρμα τους, ελπίζοντας να παραδώσουν έναν καλύτερο κόσμο στην επόμενη γενιά.

Από την άλλη, ένας άνδρας, περίπου 50 ετών, δε σταματά να εκφράζεται μέσω του χορού όσο χρονών κι αν γίνεται, ενώ παράλληλα μια νέα κοπέλα – η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο down που παίζει στο Εθνικό Θέατρο – θέλει όταν μεγαλώσει να μαγεύει στη σκηνή με την υποκριτική της.

Και η ανατροπή έρχεται στο τέλος, με ένα αξιαγάπητο μικρό αγοράκι που, ενώ δηλώνει περήφανα ότι είναι ήδη μεγάλος, έχει πολλά ακόμα να μάθει από τον παππού και συνονόματό του.

Όμως μαζί με όλους εμάς μεγαλώνει και η NN Hellas η ίδια, αφού μετρά ήδη περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά. Μετά και την πρόσφατη συνένωση με την NN Hellas II, σύντομα θα δημιουργήσει τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα. Έτσι, μπορεί να συνεχίζει αδιάλειπτα να στηρίζει όλους όσους τολμούν να αγωνίζονται για ένα φωτεινότερο μέλλον.

Γιατί τα όνειρα και τα σχέδια, δεν έχουν ηλικία.  Και η ζωή είναι πάντα μπροστά.