Π. Κόκκαλης: Ο «ΚΟΣΜΟΣ» ήρθε για να μείνει στην πολιτική

Π. Κόκκαλης: Ο «ΚΟΣΜΟΣ» ήρθε για να μείνει στην πολιτική
Ο γραμματέας της «Οργάνωση Γη», Πέτρος Κόκκαλης μιλά στην παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα της «Νέας Αστικής Ατζέντα» του UN-HABITAT , Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019. Πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο Κέντρο Καινοτομίας & Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων, η παρουσίαση από την «Οργάνωση Γη» για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα της «Νέα Αστική Ατζέντα» του UN-HABITAT. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο "ΚΟΣΜΟΣ" συμμετέχει πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία και δεν θα είναι η τελευταία, είπε ο Πέτρος Κόκκαλης  

Ο «ΚΟΣΜΟΣ» ήρθε για να μείνει στην πολιτική, κάνοντας σήμερα την πρώτη του παρουσία στις ευρωεκλογές, δήλωσε ο Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Ενώσαμε τον πράσινο κόσμο, πρόσθεσε, και στείλαμε το μήνυμα ότι η πράσινη μετάβαση συνδέεται με την οικονομική δικαιοσύνη.

«Ο “ΚΟΣΜΟΣ” συμμετέχει πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία και δεν θα είναι η τελευταία. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει όλον τον πράσινο κόσμο, έχουμε απλώσει το μήνυμα της πράσινης μετάβασης και της δίκαιης μετάβασης σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουμε να το κάνουμε», είπε ο Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: