Παπαστράτος: Νέος Γενικός Διευθυντής PMI Κύπρου και Μάλτας ο Σταύρος Δρακουλαράκος

Παπαστράτος: Νέος Γενικός Διευθυντής PMI Κύπρου και Μάλτας ο Σταύρος Δρακουλαράκος

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος, μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας της Παπαστράτος, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή στη νεοσύστατη Philip Morris Cyprus & Malta.

Διαθέτοντας σημαντική διοικητική εμπειρία στον στρατηγικό σχεδιασμό, την ανάπτυξη προϊόντων, τις ψηφιακές τεχνολογίες και την ηγεσία ομάδων, ο Σταύρος Δρακουλαράκος εντάχθηκε στην ομάδα της Παπαστράτος το 2019. Τα τελευταία τρία χρόνια, συνέβαλε καθοριστικά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ενιαίας επικοινωνιακής στρατηγικής της εταιρείας, στo πλαίσιo του μετασχηματισμού της για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης σημείωσε: «Ο Σταύρος είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης με εξαιρετικά σημαντική συνεισφορά στην υπεύθυνη, συνεκτική και συνεπή επικοινωνιακή παρουσία της Παπαστράτος όλα αυτά τα χρόνια. Αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς μας και ως επικεφαλής της νεοσύστατης Philip Morris Cyprus & Malta, είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί με μεγάλη επιτυχία στις καινούργιες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά του. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».