Παρατήστε τα πάντα για μία… μπύρα

Παρατήστε τα πάντα για μία… μπύρα

Η Heineken ταξιδεύει δωρεάν τους τυχερούς της ρουλέτας της υπό ένα όρο.

Πριν από τρεις μήνες η Heineken έφτιαξε ένα stand στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και προσέφερε στους ταξιδιώτες ένα δωρεάν ταξίδι οπουδήποτε στον κόσμο με τον όρο να αναχωρήσουν αμέσως ακυρώνοντας το δικό τους. Όπως ήταν φυσικό, πολλοί αρνήθηκαν ευγενικά, άλλωστε τα περισσότερα ταξίδια είναι είτε προγραμματισμένα μήνες πριν είτε για δουλειές που δεν μπορούν να αναβληθούν.

Κατά τη δημοσίευση της καμπάνιας πάρα πολλοί απάντησαν «Εγώ θα έφευγα αμέσως». Με σχόλια στο Facebook, το Twitter και αλλού εξέφρασαν τη βεβαιότητα πως έτσι και τύχαινε στους ίδιους η προσφορά θα την δέχονταν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δείτε: Η Volvo, ένα χάμστερ και πολλοί ταύροι (βιντεο)

Οι υπεύθυνοι της καμπάνιας εντόπισαν τους ανθρώπους αυτούς που, από το πληκτρολόγιό τους, ήταν τόσο τολμηροί και τους πρόσφεραν πράγματι την ίδια ακριβώς ευκαιρία: πάτα το κουμπί, δες το προορισμό, φύγε όπως είσαι.

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε επαγγελματικό ταξίδι να ακυρώσεις. Οι έκπληκτοι συμμετέχοντες έπρεπε απλώς να ενημερώσουν ότι δεν θα γυρίσουν στο γραφείο για λίγες μέρες επειδή θα βρίσκονται κάπου στην Ασία.

Δείτε τις αντιδράσεις τους στο βίντεο που έχει σχεδόν 6 εκατ. views.

Δείτε και το προηγούμενο διαφημιστικό με τα 2,7 εκατ. views