Πέφτει σήμερα η αυλαία για τις χειμερινές εκπτώσεις

Πέφτει σήμερα η αυλαία για τις χειμερινές εκπτώσεις
Κόσμος περπατά μπροστά από βιτρίνες κατά την έναρξη των ενδιάμεσων εκπτώσεων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014. Από σήμερα, Σάββατο, έως και τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου θα ισχύσουν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης

Τελευταία ευκαιρία έχουν σήμερα οι καταναλωτές προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε μειωμένες τιμές.

Πέφτει η αυλαία των χειμερινών εκπτώσεων σήμερα, με τους καταναλωτές να έχουν την τελευταία ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με μειωμένες τιμές.

Στο διάστημα των χειμερινών εκπτώσεων οι καταστηματάρχες προσπάθησαν να προσελκύσουν τους καταναλωτές, ρίχνοντας αρκετά τις τιμές στα προϊόντα τους.

Σημειώνεται πως κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, η επίδειξη του παρεχόμενου ποσοστού έκπτωσης επιβάλλεται, οπότε θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.