Οι πέντε πραγματικά αδιάβροχες mascaras

Οι πέντε πραγματικά αδιάβροχες mascaras

Καλημέρα mascara αντί για καλημέρα θλίψη.

Είναι γνωστό (τουλάχιστον στον κόσμο της ομορφιάς) πως για να βγείτε χρειάζεστε μόνο μια καλή mascara. Κατά τη γνώμη πολλών και για να μπείτε, χρειάζεστε μόνο μια mascara. Που να μπείτε; Στη θάλασσα. Στην πισίνα. Σε μια παρέα που σας κάνει να κλαίτε από το γέλιο. Σε μια σχέση που σας κάνει, ενίοτε, να κλαίτε γοερά από τη θλίψη. Μην το φιλοσοφήσουμε άλλο. Όταν το μακιγιάζ θέλει να αντιμετωπίσει τις ακραίες καταστάσεις που μας φέρνει η ζωή καταλήγει πάντα σε μια αδιάβροχη mascara . Οι παρακάτω πέντε αδιάβροχες mascara είναι ακριβώς αυτές που πρέπει να δοκιμάσετε για να πειστείτε πως, ναι, υπάρχει τρόπος να στέκεται το βλέμμα μας πάντα στο ύψος του.

Maybelline New York The Rocket Volum’ Express 13,95 ευρώ
Το εκπληκτικό βουρτσάκι που έχει η Rocket θα κάνει τις βλεφαρίδες σας κάπως πιο τεράστιες απ’ ότι ήδη είναι. Αν πάλι δεν είναι και τόσο τεράστιες, θα σας φανεί πολύ περίεργο που γίνονται ως δια μαγείας διπλάσιες από το κανονικό. Τις ξεχωρίζει, τις τονίζει υπέροχα και τους δίνει όγκο. Όσο και αν ταλαιπωρηθείτε δεν θα δημιουργηθεί ούτε η απειροελάχιστη σκιά κάτω ή πάνω από τα βλέφαρά σας και… Κυκλοφορεί μόνο σε μαύρο χρώμα. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο https://www.facebook.com/MaybellineNYGreece?fref=ts

Chanel  Inimitable Waterproof mascara c.a 36,90 ευρώ
Lime light, blue note, aqua blue, zest κι όλα αυτά είναι τα χρώματα. Να μην ξεχνάμε βέβαια πως η Inimitable κυκλοφορεί και σε μαύρο καθώς και στα υπόλοιπα τυπικά χρώματα. Ωστόσο το έντονο χρώμα στις βλεφαρίδες και μάλιστα η διχρωμία, το όμπρε βλεφαρίδων πιο συγκεκριμένα, ήταν το απόλυτο τρεντ του καλοκαιριού. Το οποίο, βέβαια, είναι σίγουρο πως θα κρατήσει καλά και το Φθινόπωρο, που έρχεται ολοταχώς.  Με τις Inimitable της Chanel βάφεται μόνο τις άκρες των βλεφαρίδων σας στο χρώμα που θέλετε ή τις βάφετε ολόκληρες –it’s up to you. Εννοείται αδιάβροχες και εννοείται ότι δίνουν αυτό το κατιτίς άλλο…  το απογειωτικό.

Διαβάστε ακόμη: Ο καφές που μπορείς να ψεκάσεις στο δέρμα σου

Estee Lauder Sumptuous Extreme 32 ευρώ
Για να έχετε βλέμμα βεντάλια με τον πιο φυσικό τρόπο προτιμήστε την Sumptuous Extreme. Είναι λίγο δύσκολο να την προφέρετε αλλά αξίζει τον κόπο να την ψάξετε. Μια δοκιμή θα σας πείσει πως η Estee κάνει το θαύμα της και στις mascaras. Απλώνεται εύκολα, δεν κομπιάζει και αφήνει τις βλεφαρίδες μεταξένιες και καλοβαμμένες. Η ανθεκτικότητά της είναι απαράμιλλη.

Lancome Hypnose Doll Eyes c.a 26 euro
Για μάτια σαν της κούκλας και  βλέμμα κουκλίστικο κάθε στιγμή της ημέρας ιδού η απάντηση. Η αδιάβροχη Hypnose Doll Eyes κάνει πραγματικά την διαφορά. «Ανοίγει» το μάτι, προσθέτει στο βλέμμα, δίνει όγκο, μήκος ενώ μένει ακριβώς στην θέση της για όσες ώρες την θέλετε εκεί. Είναι εξαιρετική ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια ενώ το ειδικό της βουρτσάκι πιάνει καλά και τις μικρές τριχούλες δείχνοντας σας βλεφαρίδες που νομίζατε ότι δεν έχετε.

Benefit BadGal  23,90 ευρώ
Για έξτρα μεγάλες αλλά φυσικές βλεφαρίδες προτιμήστε την Badgal της Benefit. Είναι υπέροχα ανθεκτική σε όλες τις κλιματικές (και τις συναισθηματικές) συνθήκες και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Δεν αλλοιώνεται με τίποτα ενώ από την άλλη αφαιρείται εύκολα όταν εσείς το θελήσετε.  Θα την βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.

1/5

Διαβάστε ακόμη: Όλο το φως της Ελλάδας σε ένα κόσμημα