Perfect Pitch: Δωρεάν webinars από το MIT Enterprise Forum Greece

Perfect Pitch: Δωρεάν webinars από το MIT Enterprise Forum Greece

Μετά την επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο webinar για νέους επιχειρηματίες στις 28 Μαρτίου.

Η μεγάλη επιτυχία του πρώτου webminar της 13ης Μαρτίου The Pitch Clinic από το MIT Enterprise Forum Greece οδήγησε στην ανάγκη για επανάληψη του σεμιναρίου. Γι’ αυτόν τον λόγο, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο στις 28 Μαρτίου, στις 16:00.

Σκοπός του webinar να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες του εργαστηρίου Perfect Pitch να ρωτήσουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και να λάβουν οδηγίες σχετικά με την προετοιμασία τους για το εργαστήριο. Επιπλέον θα έχουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να δώσουν ζωντανά ένα one-minute pitch και να πάρουν άμεσα σχόλια από την Linda Plano.

Το webminar έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες νέων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας: να έχει ένταση, να προσφέρει υψηλή αξία καθώς και πρακτικές εφαρμογές. Σκοποί του είναι:

• Να αναπτύξουν και να εξασκηθούν σε καλύτερες μεθόδους παρουσιάσεων προς επενδυτές ώστε να καταφέρουν να κάνουν την καλύτερη παρουσίαση που είχε ποτέ η εταιρεία τους.

• Να εντοπίσουν τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της startup τους και να μάθουν τι θα πρέπει να κάνουν γι ‘αυτά.

• Να έχουν πολλαπλές ευκαιρίες για να παρουσιάσουν, να κατακτήσουν συνεργάτες και να δικτυωθούν με τους επενδυτές και την τεχνολογική κοινότητα γενικότερα.

Για δηλώσεις επισκεφτείτε τη σελίδα: http://www.buildthecommunity.gr/free-webinars/

Διαβάστε ακόμα:

Ask a Pro: Δωρεάν webminar από το MIT Enterprise Forum Greece