Περιοδεία στην Ηγουμενίτσα για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας

Περιοδεία στην Ηγουμενίτσα για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας

«Η Ήπειρος θα είναι η πρώτη που θα κερδίσει από την ανάπτυξη» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Τα έργα ανάπτυξης και οι υποδομές, όπως το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, αλλά και η σιδηροδρομική γραμμή στην Ήπειρο, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που έχει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την περιοδεία του στην Ήπειρο.

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Α. Καχριμάνης και οι δήμαρχοι Φιλιατών και Θεσπρωτίας πήραν διαβεβαιώσεις από τον πρωθυπουργό ότι «στη μεγάλη λεωφόρο της ανάπτυξης που ανοίγει η Ευρώπη για τη χώρα μας, η Ήπειρος θα είναι η πρώτη που θα κερδίσει, γιατί έχει δώσει τον αγώνα και της το χρωστάμε».

Στους Φιλιάτες, ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε το Νοσοκομείο και ειδικά τις δύο νέες πτέρυγες που εγκαινιάστηκαν πρόσφατα. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους της Διοίκησης, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και πολίτες.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου και έκανε αναφορά στη σημαντική προσφορά του νοσοκομείου στον τομέα της Υγείας, σε μία ακριτική περιοχή, γιατί, όπως είπε, στελεχώνεται από σπουδαίους επιστήμονες με ανθρωπιά.

«Σε μία τέτοια εποχή, ο κόσμος έχει ανάγκη από σωστούς γιατρούς και προσωπικό, αλλά κυρίως από ανθρωπιά», τόνισε και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εκεί χρειάστηκε να νοσηλευτούν ναυαγοί του Norman Atlantic.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ